«Έχω αλλάξει. Δεν με ενδιαφέρουν πια τα υλικά αντικείμενα», λέει η Καρντάσιαν και ξεσπά σε δάκρυα

«Έχω αλλάξει. Δεν με ενδιαφέρουν πια τα υλικά αντικείμενα», λέει η Καρντάσιαν και ξεσπά σε δάκρυα Facebook Twitter
0

Αυτή είναι η περίοδος που το ίντερνετ ασχολείται με τα αρετουσάριστα οπίσθιά της, αλλά παράλληλα έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ο η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι - και τότε είχε καταφέρει εκτός από τα ταμπλόιντς να μονοπωλήσει όλα τα διεθνή δίκτυα.


Η σταρ των ριάλιτι και των social media εμφανίστηκε στο «The Ellen DeGeneres Show» και για ακόμη μια φορά μίλησε για την τραυματική της εμπειρία.

Μετά από ερώτηση της Ντε Τζενέρις ξέσπασε σε δάκρυα καθώς περιέγραφε πώς η ληστεία άλλαξε τη ζωή της.

«Δεν νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν πόσο τρομακτική αυτή η εμπειρία πρέπει να ήταν για σένα», της είπε η παρουσιάστρια.


«Ναι, ξέρω ότι αυτό ακούγεται τρελό, αλλά ξέρω πως αυτό ήταν γραφτό να συμβεί σε μένα» είπε η Καρντάσιαν.

«Δεν θέλω να κλαίω, αλλά αισθάνομαι πως αυτό έπρεπε να συμβεί σε μένα. Πλέον είμαι τόσο διαφορετικό άτομο. Απλά δεν θέλω να αρχίσω να κλαίω. Θα έπρεπε να συμβεί σε μένα. Αισθάνομαι πραγματικά ότι τα γεγονότα συμβαίνουν στη ζωή σας για να μας διδάξουν κάτι», ανέφερε.

Αν και από τη ληστεία έχασε κοσμήματα αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων, είπε ότι η εμπειρία ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το να είναι "υλιστική".


«Δεν ήταν μυστικό - το βλέπατε, έκανα επίδειξη», είπε η Καρντάσιαν. «Ήμουν σίγουρα υλιστική πριν, όχι ότι είναι κακό με το να έχεις πράγματα και να δουλεύεις σκληρά για να τα αποκτήσεις. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που και τα παιδιά μου μεγαλώνουν έτσι. Απλά δεν με ενδιαφέρουν πια αυτά τα πράγματα» αναφέρει σε άλλο σημείο.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι οι ληστές την παρακολουθούσαν για δύο χρόνια λόγω του θορύβου που περιβάλλει τα κοσμήματά της και αφήνει να εννοηθεί πως πλέον δεν φορά αληθινά κοσμήματα.

Το απόσπασμα που μιλά για την Caitlyn Jenner:


It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ