Η Καρντάσιαν τελικά εκνευρίστηκε και απάντησε για τις αρετουσάριστες φωτογραφίες στην παραλία

Η Καρντάσιαν τελικά εκνευρίστηκε και απάντησε για τις αρετουσάριστες φωτογραφίες στην παραλία Facebook Twitter
1

Kourt looking for zero fucks to give on her 38th bday looking soooo good

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Εδώ και 2 μέρες τα ταμπλόιντς τροφοδοτούνται σχεδόν αποκλειστικά από τις φωτογραφίες διακοπών της Κιμ Καρντάσιαν.

Το θέμα των αρετουσάριστων φωτογραφιών ξεπέρασε το πλαίσιο συζήτησης για το πώς δείχνει το κορμί της σταρ των social media και κατέληξε όπως ήταν αναμενόμενο να διχάζει.

Σε Twitter, εκπομπές και δημοσιεύματα ερίζουν για τις εικόνες οι σύμμαχοι και οι haters της Καρντάσιαν. Οι μισοί υποστηρίζουν πως είναι δικαίωμά της να έχει ατέλειες και να μη χρειάζεται να τις κρύβεις και οι υπόλοιποι την κατηγορούν για απάτη. Τα αρνητικά σχόλια στο ίντερνετ ήταν χιλιάδες και πολλά ήταν άκρως επιθετικά και υβριστικά. Η γυναίκα η οποία έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων προβάλλοντας το σώμα της και την προσωπική της ζωή, το έκανε με τους δικούς της όρους και όπως ήταν φυσικό επέλεγε πάντα να καλύπτει τις ατέλειες στο σώμα της.

 

Δεν είναι η μόνη που το κάνει και είναι κοινό μυστικό πως όλες οι υποτιθέμενες παπαράτσι - φωτογραφίες των διασήμων, σπάνια θα δημοσιοποιηθούν χωρίς επεξεργασία.

Όμως η Κιμ είναι τόσο αμφιλεγόμενη που ήταν μάλλον αναμενόμενο να προκαλέσουν τόσο μεγάλη αίσθηση τέτοιες εικόνες.

Μέχρι και πριν λίγες ώρες, η Καρντάσιαν σιωπούσε και δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα αίτημα για σχόλιο από τα ξένα μίντια που διακαώς θα ήθελαν να αποκαλυφθεί τι έγινε με τις φωτογραφίες αυτές και τι πιστεύει η ίδια.

Η Καρντάσιαν όμως επέλεξε να απαντήσεις στο δικό της «μαγαζί» - στο γήπεδό της...

Τελικά δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στο Twitter, το οποίο μετά διέγραψε, βρίζοντας για τον «φωτισμό και τις γωνίες λήψης» ως απάντηση στις φωτογραφίες της χωρίς Photoshop από την παραλία που κυκλοφόρησαν χτες σε πολλά μέσα ενημέρωσης.

Χαρακτήρισε σε ένα ξέσπασμα στον λογαριασμό της, την «προοπτική» των φωτογραφιών ως «σκύλα» και κατέληξε με ένα μεγαλοπρεπές «Fuck you». «Ναι, πρόσφατα διαπίστωσα πως η προοπτική είναι σκύλα. Θα δουλέψω στο να τραβήξω βίντεο με καλύτερο φωτισμό και γωνίες. Άντε γαμηθείτε», έγραψε εμφανώς εκνευρισμένη η Κιμ στο tweet της, το οποίο ωστόσο διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά. Φυσικά ό,τι φύγει στο ίντερνετ - μένει στο ίντερνετ!

Η Καρντάσιαν τελικά εκνευρίστηκε και απάντησε για τις αρετουσάριστες φωτογραφίες στην παραλία Facebook Twitter

Αφού διέγραψε αυτό που προφανώς ήταν και η ειλικρινής της αντίδραση σχετικά με τα στιγμιότυπα που δείχνουν τα οπίσθιά της γεμάτα κυτταρίτιδα, η επόμενη γεμάτη ειρωνεία ανάρτησή της για το «αψεγάδιαστο σώμα» συγκέντρωσε πάνω από το 100.000 likes.

It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
παιδιά, αγγλικά ξέρει κανείς εκεί μέσα? δεν ειπε άντε γ@μ.. η γυναίκα, ειπε fuck (ξεχασε το κομμα), you would think i learned.. τυπου γαμώτο θα περίμενε κανείς να χω μάθει μέχρι τώρακαι ντάξει σιγά τώρα την παρερμηνεία της καρντάσιαν, αλλά τα λάθη είναι συχνα στα αρθρα σας.. κ στην προκειμενη αλλαξε ολο το νοημα του αρθρου