Ρεκόρ τηλεθέασης με το ντους του Ντάνου και τα μπουζούκια στο SURVIVOR

Ρεκόρ τηλεθέασης με το ντους του Ντάνου και τα μπουζούκια στο SURVIVOR Facebook Twitter
2

Ούτε ο ΣΚΑΪ, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε με το SURVIVOR χθες καθώς η τηλεθέαση έσπασε κάθε ρεκόρ.

Το χθεσινό επεισόδιο δεν είχε αγωνίσματα, αλλά ήταν σε εορταστικό κλίμα καθώς έδειξε το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Στα highlights που απασχόλησαν το ελληνικό Twitter ήταν το μπάνιο του Γιώργου Αγγελόπουλου, τα φιλιά του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο διαγωνισμός τραγουδιού.


 

Ρεκόρ τηλεθέασης με το ντους του Ντάνου και τα μπουζούκια στο SURVIVOR Facebook Twitter

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο μέσος όρος τηλεθέασης του Survivor χθες κινήθηκε στο 52% στο γενικό και 68,9% στο δυναμικό κοινό. Μετά τα μεσάνυχτα τα μηχανάκια «τρελάθηκαν» και κατέγραψαν το πρωτοφανές νούμερο του 81,3%.

Τα highlights της βραδιάς στον Άγιο Δομίνικο.

 
 
 
It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν έδειξε το απόλυτο highlight που ήταν το ντουέτο Τσανγκ-Ελισάβετ στο "Όσο έχω εσένα".... Εντελώς απαράδεκτο εκ μέρους της παραγωγής να αφήσει έξω τέτοια αποσπασματάρα (και νά 'τανε το μόνο απαράδεκτο..). Μάλλον για να μην ασχοληθούμε με τον νέο αναδυόμενο ειδύλλιο που πιθανολογείται ότι διαφαίνεται ανάμεσα τους και να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ανύπαρκτο "ειδύλλιο" Βαλαβάνη-Αγγελόπουλου (μόνο για ντιπ φαντασιόπληκτους)... Ίσως επειδή μόνο ο Αγγελόπουλος πρέπει να μονοπωλεί θετικά το talk of the town ντε.Έδωσαν τα πλάνα στο Panorama, όμως, και περιμένω να δω αν στο αποψινό επεισόδιο θα προβληθούν καθόλου συζητήσεις-σχόλια για το ντουετάκι... Άντε να δούμε.