Ο Χανταμπάκης εξηγείται για το σουτιέν, τους καβγάδες και όσα έγιναν με την Παπαδοπούλου και τον Ντάνο

Ο Χανταμπάκης εξηγείται για το σουτιέν, τους καβγάδες και όσα έγιναν με την Παπαδοπούλου και τον Ντάνο Facebook Twitter
2

Ο πιο αμφιλεγόμενος και σχολιασμένος αρνητικά παίχτης του SURVIVOR έδωσε χθες το βράδυ εξηγήσεις και απάντησε για τα περιστατικά που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στα socila media.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έγινε αφορμή για μαζικό και συχνά ακραίο σχολιασμό με τη συμπεριφορά του και το όνομά του απασχόλησε με χιλιάδες tweets, πολλά δημοσιεύματα και μια τηλεθέαση ρεκόρ στο επεισόδιο της αποχώρησής του.

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε χθες ένα σπέσιαλ επεισόδιο για το SURVIVOR με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη. Ο Στέλιος Χανταμπάκης κλήθηκε να σχολιάσει και να περιγράψει από τη δική του πλευρά τις δύο πιο συζητημένες φάσεις στο παιχνίδι στις οποίες πρωταγωνίστησε και τον έκαναν τόσο αντιπαθή στο κοινό: τον καβγά με τον Ντάνο ( Αγγελόπουλο) και το περιβόητο σκετς με το σουτιέν του μαγιό.

«Ήταν άλλο ένα μαγιό, όπως το πρώτο "συμβούλιο μίμησης" που έκανα ήταν για τον Γιάννη Σπαλιάρα και είχα ένα μαγιό πράσινο. Το είχα ξανακάνει, άρα δεν ήταν bullying. Το μαγιό αυτό ήταν της Λάουρας και δεν το φορούσε εκείνητη στιγμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα άνοιγα τσάντα κανενός. Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω bullying σε έναν άνθρωπο, τον οποίο σέβομαι, δεν έχω πει σε καμία προσωπική συνέντευξη ότι "η Ειρήνη είναι αυτό, είναι εκείνο, είναι τα άλλο", σε καμία. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει bullying. Με στεναχωρεί αυτό η λέξη για το πρόσωπό μου, πραγματικά με στεναχωρεί, δεν γελάω εδώ. Από την πρώτη στιγμή, η Ειρήνη είχε μία φοβία να το πω, πονούσε συνέχεια, πεινούσε συνέχεια και ήθελε ντάντεμα... Απαιτούσε από εσένα ντάντεμα και σου μετέφερε όλο αυτό το βάρος που είχε. Είναι δεκτό να έχεις μια ψυχολογική πίεση, να πεινάς, να πονάς, όλοι όμως. Αυτό λοιπόν το ντάντεμα μπορείς να το απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, από την οικογένειά σου.Σε ένα παιχνίδι στο οποίο πονάνε όλοι, πεινάνε όλοι, σίγουρα κάποιος πιο πολύ, δεν μπορεί να σου δώσει αυτό που θες, δεν μπορεί να στο δώσει 100%. Η Ειρήνη θεώρησε ότι κάποια πράγματα που έχουμε μοιραστεί, εγώ τα έχω πει. Γιατί άκουγε μετά σπόντες, πάλι πίεση, πάλι, πάλι, πάλι... Θεώρησε ότι εγώ έχω μοιραστεί πράγματα, κάτι που είμαι σίγουρος ότι όταν βγει και δει τη στάση μου απέναντι στο πρόσωπό της, θα συνεχίσει να ισχύει αυτό που πίστευε πάντα για μένα, ότι και να πίστευε, αυτό μπορεί να το πει η ίδια, όχι εγώ. Πάντα έλεγα στην Ειρήνη έλα να λύσουμε τι σε στεναχωρεί, έλα εδώ, ποιο είναι το θέμα σου. Δεν ήθελε η Ειρήνη», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

Τι είπε για τον καβγά με τον Αγγελόπουλο:

«Όταν είμαστε 12 διαφορετικοί άνθρωποι χωρίς κανόνες, χωρίς διαιτητή, απλά συμβιώνουμε, δεν μπορεί κανένας να απαγορεύσει το λόγο σε ένα γεύμα, την ώρα του φαγητού και όταν δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Δεν είχε ξαναειπωθεί να μη μιλήσουμε. Πήγα να μιλήσω στον Κοκκινάκη να πω ότι "γιατί ρε παιδί μου, αφού κάποιοι θέλανε να φάμε και κάποιοι δεν θέλανε, μήπως θα μπορούσαμε να βρούμε τη λύση να μαγειρέψουμε το μισό φαγητό;".

Μου λέει ο Αγγελόπουλος να μη μιλήσουμε τώρα να το λύσουμε μετά. Νιώθω εκείνη τη στιγμή μια αύρα που δεν έχει ξαναγίνει και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο. Γιατί μου λες να σκάσω με όμορφο τρόπο, εκείνη τη στιγμή εγώ αυτό ένιωσα. Στο καπάκι ακούω το είναι ιερή στιγμή, όπως γνωρίζεις εσύ έτσι το γνωρίζω κι εγώ, τι θα πει ιερή στιγμή. Αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μέχρι τώρα κι επίσης δεν μπορείς αν το επιβάλεις σε κάποιον», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 
It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ