Ο Ορλάντο Μπλουμ μιλά για την περιβόητη γυμνή φωτογραφία πάνω στη σανίδα και τον χωρισμό με την Κέιτι Πέρι

Ο Ορλάντο Μπλουμ μιλά για την περιβόητη γυμνή φωτογραφία πάνω στη σανίδα και τον χωρισμό με την Κέιτι Πέρι Facebook Twitter
0
Ο Ορλάντο Μπλουμ μιλά για την περιβόητη γυμνή φωτογραφία πάνω στη σανίδα και τον χωρισμό με την Κέιτι Πέρι Facebook Twitter
Με την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ.

Ο Ορλάντο Μπλουμ μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για τον χωρισμό του με την Κέιτι Πέρι αλλά και την περιβόητη φωτογραφία που τον δείχνει ολόγυμνο πάνω σε μια σανίδα στη θάλασσα, παρέα με την γνωστή τραγουδίστρια και τότε σύντροφό του. 

Όταν είχαν κυκλοφορήσει οι συγκεκριμένες φωτογραφίες στις αρχές Αυγούστου πέρυσι με το πάλαι ποτέ ερωτευμένο ζευγάρι σε διακοπές τους στη Σαρδηνία, όλοι είχαν επικεντρωθεί στο γεγονός πως ο Μπλουμ απεικονιζόταν σε αυτές ολόγυμνος. Όπως ήταν, φυσικό, τα καρέ είχαν γίνει σε λίγες viral σε πολλά μέσα ενημέρωσης και social media, αλλά ο 40χρονος ηθοποιός είχε αρκεστεί σε ένα σύντομο, χιουμοριστικό σχόλιο μετά τον χαμό. «Όταν κυνηγάς τον τύπο που σου έκλεψε το μαγιό», είχε γράψει σε ένα βίντεο που τον έδειχνε να τρέχει σε μια αποβάθρα δίπλα στη θάλασσα. 

when you are chasing down the guy who stole your swimming trunks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom) στις

Όπως εξομολογείται σήμερα, δεν είχε καμία πρόθεση να γεμίσει το ίντερνετ με φωτογραφίες του που είναι γυμνός και σχολιάζει πως «έμεινε κατάπληκτος» όταν έμαθε ότι κάποιος παπαράτσι είχε τραβήξει φωτογραφίες του με την Κέιτι Πέρι στις ιδιωτικές, όπως νόμιζε, διακοπές τους. «Δεν θα το έκανα αυτό αν ήξερα τι θα συμβεί. Έχω φωτογραφηθεί εκατομμύρια φορές με εκατομμύρια διαφορετικούς τρόπους. Έχω καλό ραντάρ. Ήμασταν εντελώς μόνοι μας για πέντε ημέρες- τίποτα γύρω μας. Δεν υπήρχε τρόπος να βγάλει οποιοσδήποτε το ο,τιδήποτε. Απλώς είχα μια στιγμή ελευθερίας», λέει ο ίδιος. «Τι να σας πω; Σημείωση προς τον εαυτό μου: Ποτέ δεν είσαι ελεύθερος. Χα!», καταλήγει.

Ο Ορλάντο Μπλουμ μίλησε επίσης για πρώτη φορά δημοσίως για την Κέιτι Πέρι, μετά τον χωρισμό τους, που ανακοίνωσαν από κοινού στις αρχές Μαρτίου. «Είμαστε φίλοι. Είναι καλά. Είμαστε ενήλικες. Τυγχάνει να είναι κάποια που είναι πολύ γνωστή, αλλά δεν νομίζω πως ενδιαφέρει κανέναν τι κάνω στη ζωή μου. Ούτε θα έπρεπε. Είναι μεταξύ μας. Είναι καλύτερο να δίνεις το καλό παράδειγμα στα παιδιά και να τους δείχνεις πως οι χωρισμοί δεν χρειάζεται να σημαίνουν και μίσος», λέει ο ηθοποιός. 

Το να διαχειρίζεται έτσι έναν χωρισμό, δεν είναι κάτι καινούργιο για τον ίδιο, αφού με την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ, εξακολουθεί επίσης να έχει φιλική σχέση. «Με την Μιράντα, υπήρχε η σκέψη πως δεν ήθελα ο γιος μου να ψάχνει κάποια στιγμή στο ίντερνετ για τους γονείς του και να διαβάζει ένα σωρό ψέματα. Έχουμε μια αξιοθαύμαστη σχέση. Τα πάμε πολύ καλά». Με την Μιράντα Κερ είχαν χωρίσει το 2013 μετά από τρία χρόνια γάμου και μαζί έχουν έναν γιο, που είναι σήμερα 6 ετών.  

Βέβαια όπως παραδέχεται αυτό δεν σημαίνει πως συμφωνούν στα πάντα. Η Μιράντα Κερ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον CEO του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ. «Εγώ δεν είμαι millennial. [Η Μιράντα και ο Έβαν] ζουν τη ζωή τους μέσα από τα τηλέφωνά τους. Τι γίνεται με τον γιο μου; Πώς θα έχει μια αληθινή σχέση αν όλα συμβαίνουν στο τηλέφωνό του; Η αποσύνδεση είναι πολύ σημαντική», τονίζει ο Μπλουμ. 

Με πληροφορίες από Elle 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ