Η Γκουίνεθ Πάλτροου προτείνει στους φαν της να βλέπουν περισσότερο πορνό, να κάνουν πρωκτικό σεξ και να αγοράσουν sex toys

Η Γκουίνεθ Πάλτροου προτείνει στους φαν της να βλέπουν περισσότερο πορνό, να κάνουν πρωκτικό σεξ και να αγοράσουν sex toys Facebook Twitter
1

Το αμφιλεγόμενο σάιτ της Γκουίνεθ Πάλτροου, που κατά καιρούς έχει δώσει μερικές πολύ ανορθόδοξες και ακραίες συμβουλές στους αναγνώστες, κυκλοφόρησε το δεύτερο ετήσιο newsletter του «Sex Issue», όπου δίνει -τι άλλο- συμβουλές για το σεξ, χωρίς ταμπού.

Μέσω μερικών Q&A άρθρων, καθηγητές ψυχολογίας και γιατροί, δίνουν απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το πρωκτικό σεξ, τη χρήση sex toys και το πώς να πετύχει κανείς καλύτερους οργασμούς.

Ωστόσο, όπως προκύπτει, το πρωκτικό σεξ είναι αυτό καταλαμβάνει το μεγαλύτερο κομμάτι στο «αφιέρωμα». «Στην αρχή ήταν σοκαριστικό, μετά πέρασε στο "επαναστατικό" και τώρα θεωρείται στάνταρ σε κάθε κρεβατοκάμαρα- μια γρήγορη ματιά σε οποιοδήποτε μέσο, από το πορνό μέχρι την τηλεόραση, το αποδεικνύει. Αλλά η αλήθεια είναι πως, δεν κάνουν όλοι πρωκτικό σεξ. Αν όμως σε ερεθίζει, τότε μην νιώθεις μόνος», αναφέρει το άρθρο. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου προτείνει στους φαν της να βλέπουν περισσότερο πορνό, να κάνουν πρωκτικό σεξ και να αγοράσουν sex toys Facebook Twitter

Το Goop ενθαρρύνει επίσης τους αναγνώστες του να βλέπουν περισσότερο πορνό με τους συντρόφους τους και να μάθουν τι ακριβώς είναι αυτό που τους ερεθίζει. Επίσης τους προτείνει και διάφορα sex toys, μερικά εκ των οποίων έχουν παρουσιαστεί και σε παλαιότερα άρθρα. Τέλος προτείνει στις γυναίκες διάφορα σέξι εσώρουχα και μερικά σετ αλά «50 Αποχρώσεις του Γκρι» για να «ανάψουν τα αίματα» με λίγο σαδομαζοχιστική εσάνς. 

Και κλασικά, πιστή στη συνήθειά της να προτείνει, διόλου ευκαταφρόνητα από θέμα τιμής αντικείμενα, η Γκουίνεθ παρουσιάζει στους αναγνώστες ένα βιβλίο με φωτογραφίες από σοφτ πορνό στην τιμή- ευκαιρία (!) των 1.800 δολαρίων. Για την ιστορία στο πρώτο αντίστοιχο newsletter, είχε προτείνει την αγορά ενός δονητή κόστους 14.000 λιρών. 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ