SPOILER ALERT: Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor αποκάλυψε ( ; ) ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε

SPOILER ALERT: Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor αποκάλυψε ( ; ) ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε Facebook Twitter
6

Εδώ και λίγη ώρα έχει αρχίσει να κυκλοφορεί έντονα στα social media κάτι που θα μπορούσε να είναι το spoiler της αποψινής αποχώρησης από το Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός του reality, Acun Ilicali, ανέβασε πριν από 16 ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story με στιγμιότυπο από τον πάγκο της ομάδας των «Διασήμων», την ώρα που κάποιος παίκτης τους διαγωνίζεται σε παιχνίδι.

Παρατηρώντας προσεκτικά το βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, βλέπουμε ότι οι δύο παίκτριες που δεν φαίνονται στο πλάνο είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου (το όνομα της οποίας ακούγεται και ανάμεσα στους συμπαίκτες της που την εμψυχώνουν) και η Σόφη Πασχάλη. Άρα, με βάση το γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση περίπου 2 ημερών σε σχέση με τα γυρίσματα του Survivor και τα επεισόδια που προβάλλει ο ΣΚΑΪ, συμπεραίνουμε ότι, από τους τρεις υποψήφιους (Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Αγγελόπουλος και Σόφη Πασχάλη), η Πασχάλη ίσως είναι αυτή που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο.

Δείτε το στιγμιότυπο:

It's Viral
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Στο τέλος του επεισοδίου της Δευτέρας και για μισή ώρα υπάρχει δυνατότητα ψηφοφορίας από τους τηλεθεατές.Στο επεισόδιο που προβάλλεται την Πέμπτη ανακοινώνεται ποιος αποχωρεί...
Με την ανακοίνωση των υποψηφίων, ο κόσμος ψηφίζει για την επόμενη μισή ώρα. Οι υποψήφιοι παραμένουν για 2 μέρες ακόμα στο παιχνίδι, συμμετέχοντας κανονικά στα αγωνίσματα επάθλων και την τρίτη μέρα σε άλλο συμβούλιο τους ανακοινώνεται ποιος αποχωρεί. Χρονικά είναι η ίδια μέρα που ψηφίζουμε εμείς εδώ. Απλά το επεισόδιο το βλέπουμε με καθυστέρηση. Ελπίζω να κατάλαβες! :-)