SURVIVOR: Παίχτης κάνει γυμνισμό, καβγάδες και οι πρώτες αποχωρήσεις

SURVIVOR: Παίχτης κάνει γυμνισμό, καβγάδες και οι πρώτες αποχωρήσεις Facebook Twitter
1
SURVIVOR: Παίχτης κάνει γυμνισμό, καβγάδες και οι πρώτες αποχωρήσεις Facebook Twitter

«Εγώ κάνω γυμνισμό γενικά. Όταν είμαι σε μια παραλία και αισθανθώ ότι είμαι μόνος μου, θα βγάλω τα ρούχα μου και θα μπω μέσα. Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα».

Κάπως έτσι, ο Γιώργος Χρανιώτης, που διαγωνίζεται στο Survivor δικαιολόγησε το γεγονός πως έκανε μπάνιο γυμνός στη θάλασσα, προκαλώντας χιουμοριστικά σχόλια των συμπαικτών του.

Χθες είχαμε και την πρώτη αποχώρηση από το Survivor.  Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Μαριάννα Καλέργη,  Σόφη Πασχάλη και ο Λάμπρος Χούτος. Τον παίχτη που έφυγε επέλεξε το κοινό και η Μαριάννα Καλλέργη γίνεται η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από τον εξώτικό Άγιο Δομήνικο.

Παρόλα αυτά από το χθεσινό επεισόδιο απώλειες δεν μέτρησε μόνο η ομάδα των «Διασήμων» αλλά και η ομάδα των «Μαχητών» που έμεινε με 11 παίκτες. Ο Δημήτρης Πασχούλας αποχώρησε οικειοθελώς, αφού δεν μπορούσε να συνηθίσει στη νέα πραγματικότητα του νησιού.

Αν και στη δοκιμασία της Παρασκευής οι «Διάσημοι» ήταν νικητές και πήραν το έπαθλό τους που ήταν τρία κιλά ρύζι, οι αντεγκλήσεις δεν έλειψαν.


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε μία «κόντρα» με τον Γιάννη Σπαλιάρα που όπως φαίνεται επηρέασε και άλλα μέλη της ομάδας. Το γεγονός αυτό αποτυπώθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού δια στόματος Στέλιου Χανταμπάκη που δήλωσε ότι αν ψήφιζε πάλι θα πρότεινε για αποχώρηση τον Γιάννη Σπαλιάρα.

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ντρέπομαι που ζω σε μία χώρα που ένα τόσο ευτελές πρόγραμμα κάνει επιτυχία.Τι πολίτες θα διαμορφώσει ένα πρόγραμμά που για να ψυχαγωγήσει (;) δείχνει ανθρώπους να βασανίζονται και να τρώγονται μεταξύ τους για τα χρήματα;