Ένα μπαρ γεμάτο κάνναβη ήταν η έκπληξη της Miley Cyrus στο πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου της Liam Hemsworth

Ένα μπαρ γεμάτο κάνναβη ήταν η έκπληξη της Miley Cyrus στο πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου της Liam Hemsworth Facebook Twitter
0

H Miley Cyrus γιόρτασε τα γενέθλια του αρραβωνιαστικού της Liam Hemsworth και της αδερφής της Noah σε ένα πάρτι με κεντρικό θέμα τη μαριχουάνα.

Το πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Μαλιμπού, περιελάμβανε ένα μπαρ με διάφορα είδη κάνναβης, ευγενική χορηγία της εταιρίας «Merry Jane», που ιδρύθηκε το 2015 από τον Snoop Dogg.

«Στην κυριολεξία υπήρχε ένα μεγάλο μπαρ με μπολ γεμάτα τσιγαριλίκια, σοκολάτες και σακούλες με μαριχουάνα για να πάρουν μαζί τους οι καλεσμένοι», ανέφερε μία πηγή στο Us Weekly (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι η χρήση μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς σκοπούς νομιμοποιήθηκε στην Καλιφόρνια το 2016).


Η 24χρονη τραγουδίστρια της ποπ ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της μπροστά στο εν λόγω μπαρ, φορώντας χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων γύρω από το λαιμό της.

@merryjane hooked it up! Wowzyyyyyyyy! Thanks Uncle @snoopdogg for being such a dope ganja innovator

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, που έγινε και για τα γενέθλια του τραγουδιστή και κιθαρίστα των «The Flaming Lips», Wayne Coyne, οι καλεσμένοι ήπιαν και έφαγαν φαγητά με «αστεία» ονόματα ανέφερε η ίδια πηγή στο Us Weekly. Στην κορυφή του μενού ήταν τοποθετημένα με καλιγραφικά γράμματα τα αρχικά N.W.L, προς τιμήν των εορταζόντων.

Oh HAILLLL YEAH!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

?❤️??? @waynecoyne5 @katyweaver

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

LOL We are Team WAYYY 2 Much! Lol #choreography n z middle of da party. Fuck yeah! #jblproductions @waynecoyne5 @jesse.light @katyweaver @noahcyrus @juicyj lol #bestpartyever #OhNoMyGrill

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Thanks for all the birthday wishes everyone! Lots of love!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Liam Hemsworth (@liamhemsworth) στις

Με πληροφορίες από Mashable και Us Weekly

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ