Η Kristen Stewart και το μοντέλο Stella Maxwell είναι το νέο ζευγάρι που απασχολεί το Χόλιγουντ

Η Kristen Stewart και το μοντέλο Stella Maxwell είναι το νέο ζευγάρι που απασχολεί το Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Σε μια χρονιά που κλείνει με διαζύγια και χωρισμούς διασήμων να πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα, ένα νέο ζευγάρι γίνεται το αγαπημένο θέμα των ταμπλόιντς.

Το περιοδικό People μετέδωσε πρώτο την είδηση πως η ηθοποιός Kristen Stewart είναι ζευγάρι με την Stella Maxwell, το διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret Secret. Το περιοδικό αναφέρει πως οι δύο γυναίκες συγκατοικούν στο σπίτι της ηθοποιού στο Λος Άντζελες και πως κάνουν μαζί δημόσιες εμφανίσεις.

Οι φήμες για το νέο ζευγάρι ξεκίνησαν για πρώτη φορά όταν πριν λίγο καιρό οι παπαράτσι τις είχαν καταγράψει μαζί στη Τζόρτζια, όπου Kristen γύριζε την επόμενη ταινία της και τότε όλα τα περιοδικά αναρωτιώντουσαν γιατί το μοντέλο ταξίδεψε έως εκεί, αν απλά τις συνδέει μια φιλία.

Ωστόσο μια πηγή φέρεται να δηλώνει πως δεν ήταν μια απλή, φιλική επίσκεψη. Τα νεότερα δημοσιεύματα θέλουν το ρομάντσο να ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες, μετά το γκαλά του Met στη Νέα Υόρκη. Το μοντέλο και η ηθοποιός είχαν φύγει μαζί μετά το πάρτι με τους φωτογράφους να τις έχουν καταγράψει στο ίδιο αυτοκίνητο.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ