Τα κλεμμένα κοσμήματα των 10 εκατ. ευρώ - Η Κim επέστρεψε με έναν στρατό να την φυλάει

Τα κλεμμένα κοσμήματα των 10 εκατ. ευρώ - Η Κim επέστρεψε με έναν στρατό να την φυλάει Facebook Twitter
1

Σώα, αλλά ταραγμένη και χωρίς τα πανάκριβα κοσμήματά της, επέστρεψε απόψε στην Αμερική η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έπεσε θύμα ληστείας τη νύχτα στην πολυτελή κατοικία όπου διέμενε στο Παρίσι.

Η 35χρονη Καρντάσιαν, που ήταν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, "είναι πράγματι πολύ αναστατωμένη αλλά σώα", διευκρίνισε η εκπρόσωπός της.

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στη Νέα Υόρκη και ένας ολόκληρος στρατός με αντρών ασφαλείας τη συνόδευσε μέχρι την κατοικία της. Περίπου 10 οχήματα είχαν σχηματίσει ένα κομβόι που συνόδευε τον θωρακισμένο όχημά που μετέφερε την Κιμ και τον Κάνιε στην κατοικία τους ενώ 15-20 σωματοφύλακες είχαν διασκορπιστεί περιμετρικά της εισόδου. Όπως ήταν αναμενόμενο, το πεζοδρόμιο ήταν γεμάτο τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους. Το ζευγάρι βγήκε από το όχημα βιαστικά και δεν έγινε καμία δήλωση σε δημοσιογράφους.

Την ίδια ώρα το τηλεοπτικό δίκτυο E! News, το οποίο προβάλλει το ριάλιτι "Keeping Up With the Kardashians", επικαλέστηκε σήμερα μία πηγή από το περιβάλλον της Kim σύμφωνα με την οποία κατά τη διάρκεια της ληστείας φοβήθηκε για την ζωή της.
«Τους ικέτευε να την αφήσουν να ζήσει και (τους είπε) ότι έχει μωρά στο σπίτι... Πίστεψε πραγματικά ότι θα την σκότωναν» ανέφερει το δημοσίευμα στο E! News.

Χθες το βράδυ, οι ένοπλοι μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς και με καλυμμένα τα πρόσωπα εισέβαλαν στην κατοικία όπου διέμενε η Καρντάσιαν στο Παρίσι και έκλεψαν υπό την απειλή όπλου κοσμήματα τεράστιας αξίας. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για λεία πολλών εκατομμυρίων με τα δημοσιεύματα να ισχυρίζονται πως η αξία των κοσμημάτων είναι ανάμεσα στα 9 και τα 10 εκατ. ευρώ.

Η λεία είναι ένα δακτυλίδι αξίας 4 εκατομμυρίων και μια κασετίνα που περιείχε κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε σε γαλλικό μέσο

Η Καρντάσιαν ήταν στο Παρίσι με την μητέρα της Κρις Τζένερ και τις αδελφές της, Κένταλ Τζένερ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, για να παρακολουθήσουν την εβδομάδα μόδας. Η ληστεία έκανε τα social media να πάρουν φωτιά, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν δυσπιστία για το τελευταίο αυτό περιστατικό με θύμα την Κιμ, της οποίας η ζωή προβάλλεται συνεχώς στην οθόνη και στο Διαδίκτυο.

Και ενώ η αξία των κοσμημάτων μοιάζει υπέρογκη και κάποιος μπορεί να αναρωτιέται πόσα μπορεί να ήταν αυτά ώστε να φτάσουν μέχρι και τα 10 εκατ. ευρώ, μια ματιά στις φωτογραφίες από τις εμφανίσεις στο Παρίσι αποκαλύπτει τι είχε μαζί της η Kim και γιατί το νούμερο αυτό ίσως είναι εφικτό.

Αυτά είναι μερικά από τα κοσμήματα που φόρεσε την τελευταία εβδομάδα  >>>>>

Τα κλεμμένα κοσμήματα των 10 εκατ. ευρώ - Η Κim επέστρεψε με έναν στρατό να την φυλάει Facebook Twitter

Στα αριστερά, σε μια από τις selfies που δημοσίευσε η ίδια φορά ένα δαχτυλίδι διάσημο και πολυσυζητημένο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι το δώρο που της έκανε ο Kanye το περασμένο καλοκαίρι για την επέτειό τους και είναι αυτό που πιθανότατα κοστολογείται 4 εκατ. ευρώ καθώς πρόκειται για ένα Lorraine Schwartz με άψογης ποιότητας και κοπής διαμάντι 20 καρατίων.

Μαζί της όμως είχε και το πρώτο δαχτυλίδι των αρραβώνων της με διαμάντι 15 καρατίων (στην φωτογραφία κάτω αριστερά).

Εκτός από τα δύο δαχτυλίδια, η Kim είχε μαζί της και αρκετά χρυσά κολιέ, έναν σταυρό Givenchy και ένα μεγάλης αξίας κολιέ -τσόκερ (στην φωτογραφία πάνω δεξιά).  Ακριβά είναι όμως και τα χρυσά σιδεράκια που φορά στη πρώτη φωτογραφία, ένα αξεσουάρ που τώρα τελευταία έχει γίνει μόδα στο Χόλιγουντ και έχει φορέσει και η Μαντόνα) Το συγκεκριμένο κόσμημα φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Dolly Cohen και οι τιμές για ένα συμβατικό ζευγάρι ξεκινούν από τα 200 ευρώ. Ωστόσο τα συγκεκριμένα είναι ειδική παραγγελία και είναι στολισμένα με διαμάντια, κάτι που ανεβάζει κατά πολύ την αξία τους.

Και κάτω δεξιά είναι η κοσμηματοθήκη Louis Vuitton που κρατά κατά την άφιξη της Kardashian στο Παρίσι η βοηθός της. Λογικά, οι ληστές απλά την πήραν και έφυγαν...

Τα κλεμμένα κοσμήματα των 10 εκατ. ευρώ - Η Κim επέστρεψε με έναν στρατό να την φυλάει Facebook Twitter
Eρευνητές στη βίλα στο Παρίσι όπου χθες σημειώθηκε η ληστεία

Κάποια αιχμηρά σχόλια στα social media αναφέρουν πως η επίδειξη των κοσμημάτων και οι φωτογραφίες που ανέβαζε συνεχώς η Kim μέσα από το σπίτι στο Παρίσι, την έκαναν στόχο των ληστών που αμέσως αναγνώρισαν πως η λεία ήταν πολύ καλή και όπως φάνηκε εύκολα προσβάσιμη.

Εκτός των κοσμημάτων, οι Νew York Times μεταδίδουν πως οι ληστές απέσπασαν το πορτοφόλι της με όλες τις πιστωτικές της κάρτες.Αυτό που όμως ίσως είναι εξίσου πολύτιμο μεταξύ των κλοπιμαίων είναι τα δύο προσωπικά της κινητά τηλέφωνα που πήραν μαζί τους οι ληστές φεύγοντας. Αν υπάρξει πρόσβαση στο περιεχόμενό τους και τις φωτογραφίες που μπορεί να περιέχουν μέσα είναι κάτι που μάλλον θα το δούμε σύντομα στα ταμπλόιντς...

Τα κλεμμένα κοσμήματα των 10 εκατ. ευρώ - Η Κim επέστρεψε με έναν στρατό να την φυλάει Facebook Twitter
Τα κλεμμένα κοσμήματα των 10 εκατ. ευρώ - Η Κim επέστρεψε με έναν στρατό να την φυλάει Facebook Twitter

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια