Η Kim Kardashian πάνω από τον γυμνό εαυτό της σε ένα κρεβάτι γεμάτο διάσημους

Η Kim Kardashian πάνω από τον γυμνό εαυτό της σε ένα κρεβάτι γεμάτο διάσημους Facebook Twitter
H Κim με την ηθοποιό Olivia Munn (Rachel Murray/Getty Images for Kanye West)
0

H πρώτη είδηση είναι πως η Kim Kardashian είναι και πάλι ξανθιά. Η δεύτερη είναι πως αυτή είναι ίσως η πιο wtf έκθεση αυτή τη στιγμή στο Λος Άντζελες.

Το βίντεο του Kanye West για το τραγούδι «Famous», το οποίο είχε για πρωταγωνιστές μια ντουζίνα γυμνούς διάσημους ξαπλωμένους στο κρεβάτι "ζωντανεύει" στη γκαλερί Blum & Poe. Μια ρεπλίκα με τους πρωταγωνιστές σε φυσικό μέγεθος βρίσκεται από χθες το βράδυ στο κέντρο μιας αίθουσας και κανείς δεν ήξερε τίποτα. Τα  νέα για τη μυστική αυτή έκθεση διέρρευσαν όταν η Kim δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία, καθώς υπήρχε αυστηρό εμπάργκο δημοσιοποίησης. 

Το αλλόκοτο έκθεμα παρουσιάζει μεταξύ άλλων τους Τaylor Swift, Bill Cosby, Donald Trump, Amber Rose Kim Kardashian και Kanye ξαπλωμένους στο μεγάλο κρεβάτι χωρίς ρούχα και οι ελάχιστοι επισκέπτες που είχαν μια πολυπόθητη πρόσκληση είχαν πάθε φρενίτιδα να φωτογραφίζουν την πραγματική Κim δίπλα στο ομοίωμά της.

Ο Κanye δεν εμφανίστηκε στην έκθεση καθώς έχει αρχίσει η παγκόσμια περιοδεία του, αλλά κάποια στιγμή εμφανίστηκε μέσω μιας οθόνης και είχε μια μικρή συνομιλία με τη σύζυγό του. Συνοδός της Κim χθες, ήταν η αδελφή της Kendall Jenner.

Ωστόσο το έκθεμα αυτό αναμένεται να προκαλέσει και πάλι εκνευρισμό σε κάποιους από τους διάσημους πρωταγωνιστές που παρουσιάζει μια και κανείς τους δεν φέρεται να είχε δώσει έγκριση για μια τέτοια αναπαράσταση στο πολυσυζητημένο βίντεο και λογικά το ίδιο θα ισχύει και για το  τωρινό κόνσεπτ.

 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ