Ο Ντι Κάπριο και η Νικόλ Σέρζινγκερ σε εστιατόριο στον Καλαφάτη στη Μύκονο

Ο Ντι Κάπριο και η Νικόλ Σέρζινγκερ σε εστιατόριο στον Καλαφάτη στη Μύκονο Facebook Twitter
1

H Mύκονος έχει καταφέρει φέτος να προσελκύσει περισσότερες A-list διασημότητες από κάθε άλλη χρονιά. Μετά τους κοσμικούς γάμους με τα μοντέλα της Victoria's Secret, τον Τζέραλντ Μπάτλερ και προσφάτως τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στο νησί αποκαλύπτεται πως είναι και η Nicole Scherzinger, η διάσημη τραγουδίστρια, πρώην μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls.

 

Χθες το βράδυ, η τραγουδίστρια δείπνησε στην παραλία του Καλαφάτη, στο εστιατόριο του ηθοποιού Μάνου Γαβρά ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί της και δημοσίευσε την εικόνα στο Instagram γράφοντας: «Φάγαμε τα πάντα».

 

Thursday late dinner with the sweetest and multitalented Nicole Scherzinger. We ate everything! #nicolescherzinger #mykonos2016 #dinnertime #niceneasymykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Manos Gavras (@manosgavras) στις

Ωστόσο η τραγουδίστρια έχει κάνει και τις βόλτες της στο νησί και έχει φωτογραφηθεί με φόντο τη χώρα της Μυκόνου ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο από το σκάφος στο οποίο φιλοξενείται:

 

Me and my girls...All the way ??

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) στις


 

#Mykonos til the sun comes up...?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) στις


Την ίδια ώρα, ακάθεκτος συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο ο οσκαρικός Ντι Κάπριο ο οποίος σήμερα δείπνησε επίσης στο εστιατόριο του Μάνου Γαβρά ενώ μετά το χαμό που έκανε το μικρό απόσπασμα του Μykonoslive από το γλέντι του στη Ψαρρού, σήμερα δημοσιοποιήθηκε και ολόκληρο το βίντεο με το ξεφάντωμά του.

 


 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ