Η απάντηση της Νωαίνας του X-Factor στο κράξιμο που έφαγε επειδή έδειξε τα οπίσθιά της στον αέρα

Η απάντηση της Νωαίνας του X-Factor στο κράξιμο που έφαγε επειδή έδειξε τα οπίσθιά της στον αέρα Facebook Twitter
9

Η κίνησή της Νωαίνας στο χθεσινοβραδινό live του X-Factor είναι μάλλον το γεγονός που σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο από την έναρξη του talent show. H διαγωνιζόμενη βρισκόταν στο backstage και καθώς η Ευαγγελία Αραβανή έπαιρνε από εκείνη και τους συμπαίκτες της τα καθιερωμένα σχόλια για τις εμφανίσεις τους, τη ρώτησε πού έχει κρύψει το χαρακτηριστικό «μουστάκι» της.

Σε μια αυθόρμητη κίνηση και ενώ η Αραβανή είχε στρέψει το μικρόφωνο αλλού, η Νωαίνα γύρισε πλάτη στην κάμερα και κατέβασε ελαφρώς το παντελόνι της φανερώνοντας τα οπίσθιά της και δίνοντας έτσι την απάντηση στο «πού έχει κρύψει το "μουστάκι" της». Τα social media πήραν φωτιά, η κίνησή της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και ενδεχομένως της κόστισε και την παραμονή της στο show, καθώς ήταν εκείνη που αποχώρησε χθες.

Σήμερα η Νωαίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή». Ο Δημήτρης Οικονόμου τη ρώτησε για τη συγκεκριμένη κίνηση και η Νωαίνα απάντησε: «Αυθορμητισμός! Υπήρξε ένα παιχνίδι με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή σχετικά με το μουστάκι μου. Πάω στο backstage κι επιμένει η Ευαγγελία Αραβανή, "Θα μας δείξεις που έχεις βάλει το μουστάκι σου;". Λέω "αφού με προκαλείς να σου δείξω". Ήταν ένα πολύ αυθόρμητο αστειάκι. Πολλοί άνθρωποι μπροστά στην κάμερα είναι πολύ διαφορετικοί από ό, τι είναι στην πραγματικότητα κι εμένα με ξενίζει αυτό».

Λίγο αργότερα ωστόσο, η Νωαίνα επανήλθε με πιο επιθετική διάθεση, με σχετική ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο 'φάτε μάτια ψάρια', που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο 'παιχνιδιάρα γυναίκα' -τύπου- 'βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου, γίνε λίγο πιο ξέκωλο', και όταν όντως τους απαντάς με κώλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο.
Κάθε Λάιβ και Σεξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις;
Ττααα χχχ»

Εντωμεταξύ, σε αντίστοιχο κλίμα αστεϊσμού, και ο Ίαν Στρατής προέβη σε μια παρόμοια κίνηση στο backstage, που ωστόσο δεν σχολιάστηκε τόσο, καθώς είχαν προηγηθεί τα «αποκαλυπτήρια»της Νωαίνας. Σε κατοπινή σύνδεση με το "green room" και καθώς η Ευαγγελία Αραβανή μιλούσε με τους άλλους διαγωνιζόμενους, ο Ίαν κατέβασε για μερικά δευτερόλεπτα το παντελόνι του, μένοντας με το εσώρουχο:

It's Viral
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Έχω κουραστεί με την ανηθικότητα την ισοπέδωση των πάντων και το θράσος του νεοέλληνα πια.Μηδενική ντροπή πια? Αναστολες τίποτα? Δεν σοκαρίστηκαν με το κώλο σου μανδαμ. Έχουμε ξαναδει ξέρεις και πολλοί εξ αυτών πιο καλοσχηματισμενοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λογικό να μας τον πετάς έτσι στα μούτρα σε μία εκπομπή τραγουδιού . Πάνε στον σειρηνακι να σε χαρώ. Να πάρω το dvd να ξέρω γιατί το παίρνω και τι να περιμενω. Θα διακινδύνευσω να μαντεψω ότι και εσύ έχεις δει παπ..ρι. Οπότε στο δελτίο των οχτώ να σηκώνεται ο παρουσιαστής και να μας το πετάει λίγο έξω. Για το άλλο τον 23 χρόνο που νοητικά παίζει να είναι εφταχρονο τι να πω? Είμαι 36 και νιώθω σαν τους γέρους του μαπετ σόου. Και να πω ότι είμαι και κανένα παπαδοπαιδι που έκανα και υποδειγματική ζωή. Τι να πω πια? Αν αυτό θέλουμε και μας αρέσει σαν κοινωνία πάω πάσο.
Για να αποδίδουμε τα του Καισαρος τω Καισαρι, η "Μανδαμ Φρου Φρου" το είχε προβλέψει ότι θα συμβεί ακριβώς αυτό (θα βγει και θα διαμαρτύρεται για τον πουριτανισμό) στο προηγούμενο άρθρο των virals για το θεμα.
Τοσα χρονια τηλεορασακιας, τετοιον πατο δεν ξαναδα!Περα απο την πλακα, επικροτω το 2ο σχολιο απο το χρηστη ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ, κ πραγματι μια αντιστοιχη ανακοινωση/σχολιο on stage θα ηταν οτι καλυτερο για τους κατα τ´ αλλα καθως πρεπει συντελεστες κ παραγωγους. Με αντικτυπο κ στο κοινο.
Στην αρχη ειχε δηλωσει παντως πως φοραει το μουστάκι προς τιμήν του πατέρα της που πέθανε εσχατως... Τωρα τι παίζει με τους συμβολισμούς και πως βρεθηκε η τιμη εκει τρεχα γύρευε.... επισης να πηγαίνεις υπακουα με τον γκλαμουροσεξισμο του χ φακτορ και μετα να τον καταγγελεις φεύγοντας....
Εχθές ο Μαραντίνης της είπα να γίνει πιο παιχνιδιάρα, του απάντησε πολύ ψύχραιμα και πολύ καλά έκανε. Αλλά μετά υπερέβαλε, ήταν πολύ αστείο αυτό που έκανε, και ίσως της δώσει κάποια δημοσιότητα παρα πάνω.