Το γεμάτο νόημα tweet του... Ράμσεϊ Μπόλτον

Το γεμάτο νόημα tweet του... Ράμσεϊ Μπόλτον Facebook Twitter
0

Όχι ότι οι φανατικοί του “Game of Thrones” είχαν καμιά αμφιβολία για το πόσο κακός είναι ο Ράμσεϊ Μπόλτον, ωστόσο, από το επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας κέρδισε μία σοβαρή θέση στο παλμαρέ με τους σατανικότερους ήρωες της σειράς (μεταξύ των οποίων ο Τζόφρι, η Σέρσι, κ.α).

Όμως, ο Iwan Rheon είναι καλό παιδί (και σχετικά νέος ηθοποιός, ωστόσο με αρκετά πλούσιο βιογραφικό). Και επειδή από την προηγούμενη εβδομάδα, θα έπαθε η ψυχή του με τα μηνύματα άγριας χαράς για τον τρόπο που βγήκε από τη μέση ο μισητός Ράμσεϊ, ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter που αποδεικνύει πως και τα μεγάλα ταλέντα ψυχή έχουν και υποφέρει. Και έναν φόβο ότι η ταύτιση μπορεί να τους κάνει –εκτός από τεράστια ονόματα – και μεγάλο κακό.

Να, λοιπόν, τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o συμπαθέστατος, κατά τα λοιπά, νεαρός, ο οποίος εκτός από το “Game of Thrones” έχει κλέψει τις εντυπώσεις και στο πλευρό του Ίαν ΜακΚέλεν στη σειρά “Vicious”.

Κοινώς, ο νεαρός ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει για τα μηνύματα αγάπης, αλλά και για το γεγονός ότι ο κόσμος μπορεί να καταλάβει ότι άλλο ο χαρακτήρας και άλλο εκείνος... Ποιός ξέρει τι θα είδαν τα μάτια του ανθρώπου στο timeline του!

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ