Διέρρευσαν βίντεο με άγριο ξύλο μεταξύ Justin Bieber και άγνωστου άντρα

Διέρρευσαν βίντεο με άγριο ξύλο μεταξύ Justin Bieber και άγνωστου άντρα Facebook Twitter
0

Με τον άγριο καβγά στον οποίο ενεπλάκη ο Justin Bieber, ασχολούνται όλα τα ταμπλόιντ από χθες, καθώς μετά τις πρώτες εικόνες και τα αποσπασματικά βίντεο που διέρρευσαν, όλοι έψαχναν να μάθουν ποιος ήταν ο άντρας που τον γρονθοκόπησε και τον έριξε στο έδαφος αφού προηγουμένως ο τραγουδιστής είχε πρώτος χειρονομήσει σπρώχνοντάς τον.

Ο Lamont Richmond είναι ο τύπος με τον οποίο ήρθε στα χέρια ο τραγουδιστής όπως μεταδίδει το TMZ. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, τον συνάντησε τυχαία σε ένα μπαρ έξω από το Westin στο Κλίβελαντ και μίλησε για λίγο μαζί του. Τον Lamont συνόδευαν και δύο νεαρά κορίτσια τα οποία ήθελαν αυτόγραφο, αλλά ο Bieber αρνήθηκε - σημειώνεται όμως πως δεν είπε όχι σε φωτογραφίες και πόζαρε κανονικά για τα αναμνηστικά των κοριτσιών.

Διέρρευσαν βίντεο με άγριο ξύλο μεταξύ Justin Bieber και άγνωστου άντρα Facebook Twitter
Ο Bieber πριν τον καβγά δέχτηκε πάντως να φωτογραφηθεί. Όμως οι φανς ήθελαν και αυτόγραφο

Ωστόσο, σύμφωνα με τον άντρα που τον χτύπησε, ο τραγουδιστής το έκανε με πολύ αγενή τρόπο και τον αποκάλεσε "motherfucker" κάτι που τον εξόργισε και πυροδότησε την ένταση μεταξύ τους.


 "Όχι αυτόγραφα απόψε, motherfucker" είπε ο Bieber ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να σπρώχνει τον άντρα. Ο Lamont υποστήριξε πως ο τραγουδιστής μύριζε αλκοόλ και πως αυτή η κίνηση ήταν αρκετή για να τον εκνευρίσει και να ανταποδώσει με μεγαλύτερη ορμή. Προσθέτει επίσης πως ευτυχώς δεν έβαλε όλη του την δύναμη γιατί θα μπορούσε να τον σκοτώσει και αναφέρει πως θα κάνει μήνυση ( μάλλον για εξύβριση).

Από το στρατόπεδο του Bieber δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο για το περιστατικό.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ