Καλά η Σπυροπούλου δεν έχει μαθήματα; Πώς πάει στο Survivor και πώς καρφώθηκε...

Καλά η Σπυροπούλου δεν έχει μαθήματα; Πώς πάει στο Survivor και πώς καρφώθηκε... Facebook Twitter
0

Η παρουσιάστρια Kωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλλον βαρέθηκε γρήγορα τα θρανία και το πρωινό ξύπνημα και ενώ φέτος είχε επιστρέψει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ώστε να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, άφησε την έδρα της (lol) και πάει Άγιο Δομίνικο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγαινε μέχρι και πριν λίγες μέρες στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, για να κάνει μάθημα στους μαθητές του σχολείου, έτσι ώστε να μυηθεί στους τρόπους διδασκαλίας και να πάρει πτυχίο.

Από Δευτέρα όμως ξεχάστε την γιατί θα τη βλέπουμε στο Survivor σε μαθήματα επιβίωσης.

Σήμερα πετάει...

 

Μετά την αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου πως στο Survivor 2 μπαίνει τελευταία στιγμή ξανθιά παρουσιάστρια, προκλήθηκε το αναμενόμενο σούσουρο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει και το people που την τσάκωσε, υπήρχε ένα ερωτηματικό, καθώς η παρουσιάστρια δεν επιβεβαίωνε την συμμετοχή της.

Επίσης λέγεται πως δεν θα τη δούμε στην πρεμιέρα του reality την Κυριακή, καθώς δεν θα προλάβαινε το πρώτο αγώνισμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νωρίς το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το ότι βρισκόταν στο αεροδρόμιο το αποκάλυψε μόνη της μέσω κάποιων stories που δημοσίευσε στο Instagram.

Αν και προσπάθησε να μην αποκαλύψει τον προορισμό της και να το παίξει μυστηριώδης την έκανε την πατάτα και είναι σίγουρο πως η τσάντα δεν είναι τυχαία.

Η Σπυροπούλου κρατάει μια μαύρη τσάντα, η οποία πάνω έχει ένα άσπρο σήμα ίδιο με αυτό που κρατούσαν όλοι οι παίκτες του Survivor 2 όταν αναχωρούσαν για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα λαμβάνει το ποσό των 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα συμμετοχής της στο παιχνίδι.

Και αυτό σημαίνει πως έκανε μια χαρά deal γιατί λέγεται πως όλοι οι άλλοι Διάσημοι θα λαμβάνουν μόλις 1.500 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο «μισθός» των Μαχητών μειώθηκε στο 50% από πέρσι, δηλαδή στα 250 ευρώ!

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ