Ο ΑΝΤ1 δέχτηκε τη συμφωνία με τον Γιώργο Μαυρίδη, αλλά είχε θέσει έναν απαράβατο όρο

Ο ΑΝΤ1 δέχτηκε τη συμφωνία με τον Γιώργο Μαυρίδη, αλλά είχε θέσει έναν απαράβατο όρο Facebook Twitter
7

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για την απόφασή του να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads και αποκάλυψε έναν απαράβατο όρο που υπήρχε στη συμφωνία του με τον ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής tattoo artist τόνισε πως η συμφωνία κλείστηκε με τον όρο να μην αποχωρήσει ο ίδιος οικειοθελώς από το παιχνίδι.

«Έκανα μια συμφωνία με το κανάλι από την αρχή. Μου έκαναν μια οικονομική πρόταση πολύ καλή, στην αρχή είπα "όχι", μετά τους είπα ότι θα το σκεφτώ. Έκανα μια συμφωνία με τους ανθρώπους να κάνουν μια ανακαίνιση στα εργαστήρια, τα οποία είναι 22 αίθουσες, 600 τετραγωνικά.

Την πήρα τη συμφωνία μου, αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Ο δεύτερος στόχος ήταν, αν μπορούσα να κερδίσω το έπαθλο, να έκανα κάτι με τους γονείς για κάτι ξενώνες, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν όταν τα παιδιά τους είναι μέσα στο νοσοκομείο. Αυτό έχω να πω.

Μπήκα από την αρχή για τον στόχο μου, μπήκα να παίξω, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολα, εννοώ το ψυχολογικό κομμάτι. Το πιο δύσκολο ήταν ότι δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς, λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει, αυτό ήταν το πιο δύσκολο, όλα τα άλλα τα κατάφερα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Μαυρίδη από το zappit:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πραγματικός Νικητής: Ήξερε ότι θα τον έκραζαν όλοι για κωλοτούμπα, αλλά κράτησε το στόμα του κλειστό – μέχρι σήμερα
It's Viral
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Μπράβο του και άξιος ο σκοπός του και μακάρι όλοι οι επώνυμοι να ανταπέδιδαν στην κοινωνία, την τεράστια αναγνωρισιμότητα που επιφέρει μια τέτοια συμμετοχή. Ωστόσο, είναι πλέον τέρμα υπερβολικό να μιλάμε για "θυσία", για "ανθρωποφάγο τηλεοπτικό προϊόν" , για κακουχίες και βασανιστήρια, λες και συμμετέχουν σε αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες. Άνθρωποι της τηλεόρασης είναι και γνωρίζουν τι ακριβώς να πουν και πώς και τι πόζα να πάρουν όταν το συνεργείο κάνει λήψη στα 3 μέτρα (κάμερα, ήχος και ρεπόρτερ). Στόχος είναι η τηλεθέαση και η σωρεία τηλεφώνων για το κανάλι, αυτό το ξέρουν άπαντες οι συμμετέχοντες, εξ ου και ο όρος του ΑΝΤ1. Μπράβο του και πάλι, αλλά έλεος με την θεοποίηση.
Έχοντας και εγώ ποντιακή καταγωγή, έβλεπα τον Μαυρίδη να διασύρεται και εξοργιζόμουνα με την συμπεριφορά του, που έβλεπα και άκουγα να διακωμωδείται άγρια (και σχεδόν δίκαια).Μέχρι και ένα άρθρο εδώ του Άρη Δημοδίκη περί ζωοφιλίας του Μαυρίδη πολύ πριν το ριάλιτυ, το θεώρησα επηρεασμένο από την προσωπική γνωριμία τους.Τώρα αποκαθίσταται η αλήθεια.Μπράβο Πόντιε !
Συγγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά δεν είναι Πόντιος. Οι παππούδες του είναι από την Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα από το Φανάρι. Το έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις του αλλά και στο world party.
Για να το λέτε, έτσι θα είναι.Ποτέ δεν είχα δει ούτε το world party, ούτε το τελευταίο reality.Είχα την εντύπωση ότι ήταν Πόντιος λόγω της κατάληξης επιθέτου σε "ίδης" και λόγω παρέας με Τανιμανίδη (που είναι Πόντιος σίγουρα).Λυπάμαι για το λάθος, αλλά σε τίποτε βέβαια δεν μειώνεται η αξία της στάσης του.Μπράβο του και πάλι.
Εννοείται ότι δεν μειώνεται η αξία του επειδή δεν έχει κάποια συγκεκριμένη καταγωγή. Πληροφοριακά το έγραψα.Ούτε εγώ είμαι Πόντιος.Εφόσον έχεις Ποντιακή καταγωγή ίσως σε ενδιαφέρει να δεις το επεισόδιο του world party στον Πόντο. Αν γράψεις τις σχετικές λέξεις στο youtube θα στο βγάλει