Μια κοπέλα δέχεται επίθεση για τα κιλά της στα social media και η απίστευτα καλόκαρδη απάντηση της γίνεται viral

Μια κοπέλα δέχεται επίθεση για τα κιλά της στα social media και η απίστευτα καλόκαρδη απάντηση της γίνεται viral Facebook Twitter
0

To Instagram της νεαρής Lexie Manion είναι γεμάτο από φωτογραφίες της στις οποίες εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αγαπά το σώμα της με όλα τα παρανίσια κιλά του. Στην πιο πρόσφατη από αυτές τις φωτογραφίες έχει επιλέξει να ποστάρει μία τύπου «πριν και μετά» φωτογραφική αντιπαραβολή: στην αριστερή η νεαρή κοπέλα φαίνεται εμφανώς αδυνατισμένη και στη δεξιά στα κιλά που βρίσκεται σήμερα.

Όπως λέει προτιμά την εικόνα της στη δεύτερη, καθώς η πρώτη είναι προϊόν κακουχιών, στερητικής δίαιτας και καθαρού μίσους προς τον εαυτό της. Ασχέτως αν συμφωνεί κανείς μαζί της ή όχι, για θέματα υγείας κυρίως και όχι για την εξωτερική της εμφάνιση, η κοπέλα εκφράζεται με ειλικρίνεια και κρίνοντας από τους περίπου 39.000 followers εμπνέει κόσμο να αγαπήσει το σώμα του.  

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες η Lexie δέχθηκε μία άνευ προηγουμένου επίθεση και μάλιστα από επίσης νεαρά κορίτσια που σχολίαζαν το σώμα της, με επιεικώς απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις. «Είναι λες και αυτό το κορίτσι έτρωγε μόνο σοκολάτες τα τελευταία 10 χρόνια», «τι βόδι!», «νεροβούβαλος» ήταν μόνο κάποια από τα σχόλια που το κορίτσι είδε να φιγουράρουν στο timeline του. Κι ενώ θα περίμενε κανείς μια οποιαδήποτε άλλη αντίδραση, φαίνεται πως η Lexie είχε κάτι καλύτερο να κάνει. 

«Μου αρέσει πολύ το κραγιόν που φοράς! Σου πάει πολύ! Είσαι κούκλα μ' αυτό», έγραψε στη μία από τις κοπέλες που ξεκίνησαν την επίθεση εναντίον της και ξαφνικά κάτι περίεργο συνέβαινε στο διαδίκτυο που λατρεύει τις αντιπαραθέσεις για την εικόνα του σώματος μιας γυναίκας, για τα κιλά της. Σε μια άλλη έγραψε ότι η σκληρή δουλειά που έχει κάνει με το σώμα της είναι έμπνευση και για την ίδια. 

«Εννοούσα όσα είπα. Ήθελα να προσθέσω λίγη αγάπη και καλοσύνη στον κόσμο. Οι κοπέλες που μου επιτέθηκαν; Κάποιες από αυτές δεν μου απάντησαν. Κάποιες μου ζήτησαν συγνώμη. Όμως, κανείς δεν θύμωσε ή δεν αναστατώθηκε με την απάντηση μου», εξήγησε η Lexie, η οποία εκείνη τη μέρα δέχθηκε τα πιο ενθαρρυντικά σχόλια για την υπέροχη -και κυρίως ψύχραιμη- αντίδρασή της. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ