Στο remake του προκλητικού διαφημιστικού σποτ του S&X πρωταγωνιστούν δύο ηλικιωμένοι και ο λόγος είναι σημαντικός

Στο remake του προκλητικού διαφημιστικού σποτ του S&X πρωταγωνιστούν δύο ηλικιωμένοι και ο λόγος είναι σημαντικός Facebook Twitter
0

Ο καταξιωμένος Βρετανός φωτογράφος Rankin αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ριμέικ της γνωστής, άκρως ερωτικής διαφήμισής του για το άρωμα S&X, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι μεγαλύτερης ηλικίας.

Το τελευταίο του πρότζεκτ, που αποτελείται επίσης από τρία μέρη, εστιάζει ξανά στην οικειότητα των εραστών αλλά παράλληλα τιμά και γιορτάζει την αγάπη σε όλες τις ηλικίες. 

Ο ίδιος εξηγεί στο Nowness: «Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα πως όταν δεν είσαι νέος δεν σου επιτρέπεται να είσαι σεξουαλικός. Πλέον μας έχουν κατακλύσει εικόνες που παρουσιάζουν τον πειρασμό και την πρόκληση σε όλη την κοινωνία, ωστόσο ποτέ δεν εμπεριέχουν τους ηλικιωμένους. Θέλησα να βάλω ένα ζευγάρι μεγάλης ηλικίας να χαϊδεύεται και πραγματικά να το απολαμβάνει. Γιατί όχι; Σε όλους μας αρέσει ένα καλό "χαμούρεμα". Το βίντεο ενσωματώνει όλα όσα αντιπροσωπεύει το S&X- είναι προκλητικό, πονηρό, χιουμοριστικό και απευθύνεται σε όλους». 

Δείτε το remake της διαφήμισης και το αρχικό σποτ του S&X:

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ