Μας κάνουν κακόγουστη πλάκα στο Παλαιό Ψυχικό - Δείτε τα προσόντα που ζητάνε για ιδιαιτέρα γραμματέα

Μας κάνουν κακόγουστη πλάκα στο Παλαιό Ψυχικό - Δείτε τα προσόντα που ζητάνε για ιδιαιτέρα γραμματέα Facebook Twitter
8

Την είδαμε να κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες και να κάνει (κακή) εντύπωση. Την ψάξαμε να δούμε αν είναι αληθινή και είναι.

Υπάρχει δημοσιευμένη αυτή η αγγελία και ζητά ιδιαιτέρα γραμματέα για κάποιο executive στο Παλαιό Ψυχικό.

Ενοχλητικό...αλλά πείτε την αλήθεια για τι ακριβώς ψάχνετε!

Μας κάνουν κακόγουστη πλάκα στο Παλαιό Ψυχικό - Δείτε τα προσόντα που ζητάνε για ιδιαιτέρα γραμματέα Facebook Twitter
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Προσπαθώ ακόμα να βρω κάτι κακό στην αγγελία και δεν βρίσκω. Υπό συζήτηση μόνο η φράση 'συνοδεία σε private parties'. Κατά τα άλλα, μια χαρά αγγελία είναι. Όποια θέλει πάει, και αν δεν της αρέσει παραιτείται. Απλά πράγματα.
Καλός ο επιχειρηματίας που μας δίχνει πολύ συνοπτικά τις "προσδοκίες" πολλών εργοδοτών. Καλώς ορίσατε λοιπόν στην καθημερινότητα πολλών εργαζομένων γένιυς θυληκού. Βλέπετε αυτός έστω το ξεκαθάρισε από την αρχή (χωρίς να κάνει την αγγελία του λιγότερο αηδιαστική). Όλοι οι άλλοι, που το παίζουν "σωστοί" και αργά ή γρήγορα, αντιμετωπίζεσαι σαν "νωπό κρέας"; το τραγικότερο δε, στην όλη περίπτωση δεν είναι η αγγελία. Αλλά η ανταπόκριση που θα έχει. Θα μπορούσε κάποιος να μας αποκαλύψει, πόσες κοπέλες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μιας "σύγχρονης σταχτομπριζόλας";!
escort με το μήνα που να είναι και γραμματέας ψάχνει αυτός υψηλής υπόστασης μεγαλοεπιχειρηματίας.με ένα σμπάρο, τρία τριγώνια.2000€ αντί για 4-5, δωρεάν γραμματέας και λιγότερα άτομα να ντηλάρει.και επειδή είναι σωστός, θα έχει και τα τυχερά της η κοπέλα, και από τον ίδιο, και από τους φίλους και συνεργάτες του
Άλλη κατηγορία βέβαια αλλά εξίσου εκνευριστική: Να ζητούν κοπέλα για φύλαξη δύο παιδιών ηλικίας κάτω των 4 και δουλειές του σπιτιού και να έχει πτυχίο παιδαγωγού και αν είναι δυνατόν να ξέρει και γλώσσες και να δίνουν 400-450 ευρώ. Βόρεια προάστια πάντα. Δηλαδή έλα να αναλάβεις ότι πολυτιμότερο έχω (τα παιδιά μου και το σπίτι μου) για ψίχουλα. Και ενώ προσέχεις το δίχρονο παιδί μου μην καταπιεί κανένα παιχνίδι, ρίξε κι ένα σφουγγάρισμα, κάνε και κανένα φαΐ. Κι όλα αυτά με πτυχίο παιδαγωγού. Βεβαίως ζητούν και συστάσεις.
Και σας φαίνεται περίεργη αυτή η αγγελία;Σχεδόν όλες οι αγγελίες εργασίας για αυτή τη θέση είναι σε αυτή την μορφή και χειρότερα.Πριν λίγο καιρό είχα εντοπίσει μια παρόμοια αγγελία στην Θεσσαλονίκη, στην οποία ζητούσαν επιπρόσθετα η υποψήφια να έχει ακριβή γκαρνταρόμπα και ψηλοτάκουνες γόβες...Από το κακό στο χειρότερο!Καμιά ελπίδα!