Η γλυκόπικρη ιστορία του άντρα ο οποίος παριστάνει την αδερφή του, που έχει πεθάνει, για να μην στενοχωριέται η άρρωστη μητέρα του

Η γλυκόπικρη ιστορία του άντρα ο οποίος παριστάνει την αδερφή του, που έχει πεθάνει, για να μην στενοχωριέται η άρρωστη μητέρα του Facebook Twitter
0

Συγκίνηση στην Κίνα έχει προκαλέσει η περίπτωση ενός αφοσιωμένου γιου που τα τελευταία 20 χρόνια ντύνεται γυναίκα και παριστάνει την αδερφή του που έχει πεθάνει, για να μην στενοχωριέται η πνευματικά άρρωστη μητέρα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άντρας από την πόλη Γκουιλίν, φέρεται να ξεκίνησε να φορά γυναικεία ρούχα στα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν και άρχισε να επιδεινώνεται η υγεία της μητέρας του. Εκείνη χάρηκε τόσο πολύ που είχε ξανά «κόρη» που ο γιος της αποφάσισε να συνεχίσει να παριστάνει την αδερφή του για να την κάνει να νιώθει καλά. «Κάποιος μου είπε τότε πως θα γινόταν άλλος άνθρωπος αν ξαναέβλεπε την κόρη της. Κι έτσι το αποφάσισα», εξηγεί. Σήμερα λέει πως πλέον δεν έχει στην κατοχή του ούτε ένα αντρικό ρούχο, μόνο γυναικεία.

Το βίντεο με τον άντρα και την μητέρα του, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, έχει γίνει διάσημο τις τελευταίες μέρες στη χώρα, συγκινώντας σχεδόν όλους όσοι το βλέπουν. Στα πλάνα ο άντρας φαίνεται να φροντίζει την άρρωστη μητέρα του, που είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, ενώ δηλώνει πως το μοναδικό τους εισόδημα είναι από φλάουτο που παίζει ο ίδιος. «Είναι η κόρη μου. Όταν πέθανε η άλλη μου κόρη, αυτός έγινε η κόρη μου», ακούγεται να λέει η ηλικιωμένη γυναίκα. 

Ο άντρας δήλωσε πως πλέον το να ντύνεται γυναίκα έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς του και πως δεν τον νοιάζει η γνώμη των άλλων. «Ήταν τόσο χαρούμενη, οπότε συνέχισα να το κάνω. Βασικά από τότε ζω σαν γυναίκα. Είπα στους υπόλοιπους στην οικογένειά μου, αν δεν με αντέχετε μην με κοιτάζετε. Δεν φοβάμαι τίποτα όταν πρόκειται για τη μητέρα μου. Γιατί να να φοβηθώ αν με κοροϊδέψουν;», σχολίασε ο άντρας, μιλώντας στην κάμερα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ