Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει τη μητέρα του να «γονατίσει» από συγκίνηση με την επιστροφή του από το Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει τη μητέρα του να «γονατίσει» από συγκίνηση με την επιστροφή του από το Survivor Facebook Twitter
4

Μετά από περίπου 4 μήνες -και έχοντας κάνει στο ενδιάμεσο ένα ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα- ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και όπως ήταν απολύτως λογικό το πρώτο πρόσωπο που ήθελε να δει ήταν η αγαπημένη του μητέρα.

Ο παρουσιαστής του Survivor, μάλιστα, φρόντισε να της κάνει μία έκπληξη που την έκανε να γονατίσει στην πόρτα, μόλις είδε τον γιο της, μη κρύβοντας τη συγκίνησή της για την επιστροφή του. 

 Όσο για τον ίδιο, μοιράστηκε τη στιγμή στα social media, φανερώνοντας την αγάπη και τη μεγάλη αδυναμία που της έχει με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα. 

Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα...με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου! Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της...ανεκτιμητη! Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας! #myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια