«Τι ωραίο που είναι το μαγιό σου-Κανε μια σβούρα να το δω» - Η Ειρήνη ξαναχτυπά με φοιτητές στη Μύκονο Νο2

«Τι ωραίο που είναι το μαγιό σου-Κανε μια σβούρα να το δω» - Η Ειρήνη ξαναχτυπά με φοιτητές στη Μύκονο Νο2 Facebook Twitter
4

Η Μύκονος ψιλοέσκασε από κόσμο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Kαι μπορεί οι περισσότεροι να ασχολούνται με τους πλούσιους και διάσημους στην Ψαρού, αλλά η φοβερή ρεπόρτερ παραλίας του Mykonos Live ξέρει πού κρύβεται το πράμα το καλό!

Η Ειρήνη Γαβριελάτου Ξενουδάκη φόρεσε κάτι άνετο και ξεχύθηκε στο Super Paradise, στην πρώτη γραμμή του πάρτι (or so...).

Για ακόμη μια φορά έκανε πολύ δύσκολες ερωτήσεις και στρίμωξε άγρια τους συνεντευξιαζόμενους ρωτώντας για τη νέα τάση στα μπικίνι, για το Survivor και για τον Κοντοπίδη.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως το ρεπορτάζ με τους φοιτητές να ξεσαλώνουν στη Μύκονόοοοο... ξεκινά με τον εξής διάλογο:  Tι ωραίο που είναι το μαγιό σου. Για κάνε μια σβούρα να το δω. Ε ναι - αν θες να κάνει εντύπωση ένα τέτοιο μαγιό πρέπει να φορέσεις...»

Ακολουθεί συζήτηση για μόδα και μια ακόμη σβούρα...

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

 

 

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
χαχαχαχα... δάσκαλος kick box λέει ο άλλος και η κοπελιά όντως ήξερε και τον έκανε ρεζίλι!! χαχαχαχα.. και δεν ήξερε καν τι σημαίνει άσο-δύο.... γελάω μόνος μουυυυυ χαχαχαχαχαχα
βιντεο που σε κάνει να ξεχνάς τις ανθρωπιστικές σου πεποιθήσεις και να επιθυμεις διακαως να ανοιξουν τα γκουλαγκ! εμπνευσμενοι διαλογοι,γεματοι πρωτοτυπια... οσο για το μαγιω με φλαμενγκο σιγουρα δεν προκειται να δουμε καπου αλλου...εγω παντως μονο με φλαμινγκο εχω δει!
Πολύ μαγκιά, πολύ δηθενιά, και το θέμα πραγματικά χωρίς κανένα νόημα. Από τα ρεπορτάζ που και ίδιοι που το γύρισαν μετά την προβολή σίγουρα το έσβησαν.