Το WTF βίντεο με την ιδέα μιας κοπέλας να χρησιμοποιήσει τους όρχεις του αγοριού της για να βάλει μέικ απ

Το WTF βίντεο με την ιδέα μιας κοπέλας να χρησιμοποιήσει τους όρχεις του αγοριού της για να βάλει μέικ απ Facebook Twitter
7
Το WTF βίντεο με την ιδέα μιας κοπέλας να χρησιμοποιήσει τους όρχεις του αγοριού της για να βάλει μέικ απ Facebook Twitter

Η 18χρονη Johnna Hines από την Φλόριντα έχει σχέση με τον 20χρονο Damon Richards. Καλά μέχρι εδώ. Το περασμένο σαββατοκύριακο το πέρασαν μαζί, κάνοντας βόλτες, σαχλαμαρίζοντας και γενικά αράζοντας- όπως κάνουν συνήθως. Δεν είχαν προγραμματίσει κάτι ιδιαίτερο, δηλαδή. Μόνο που μια και μοναδική στιγμή και μία και μοναδική ιδέα φαίνεται πως ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί το πιο αλλόκοτο, αστείο, οριακά αηδιαστικό και σίγουρα άνευ λόγου, βίντεο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό στο διαδίκτυο.

Αφού είχαν κάνει μπάνιο, η Johnna ξεκίνησε να βάφεται και τότε ο φίλος της άρχισε να την πειράζει, μόνο που για να το κάνει επιστράτευσε τους όρχεις του. «Άρχισε να τα βάζει κοντά στο κεφάλι μου και τότε του έκανα πλάκα πως θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν σαν σφουγγαράκι για μέικ απ. Αμέσως κοιταχτήκαμε, βάλαμε τα γέλια και φτιάξαμε το βίντεο», εξηγεί η 28χρονη κοπέλα.

Το ακόλουθο βίντεο είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε:

Η Johnna αρχικά δημοσίευσε το βίντεο στον finsta (σ.σ. Fake + Instagram: ένας δεύτερος λογαριασμός που διατηρούν πολλές κοπέλες στο Instagram για να μοιράζονται περιεχόμενο μόνο με συγκεκριμένους ακολούθους). Όταν είδε πως είχε μεγάλη ανταπόκριση, αποφάσισε να το δημοσιεύσει και στο Twitter. Αυτή τη στιγμή μετρά περισσότερα από 24.000 retweets. 

Το βίντεο φυσικά έχει διχάσει το κοινό, αλλά η κοπέλα λέει πως άξιζε τον κόπο γιατί οι περισσότερες αντιδράσεις είναι θετικές και πολλές γυναίκες της γράφουν πως τους ενέπνευσε αυτοπεποίθηση και ανεμελιά. Όσο για τον συμπρωταγωνιστής της, απλώς ξεκουράζεται στις δάφνες του, απολαμβάνοντας ένα σωρό γυναίκες να μιλούν για τα «προσόντα» του. 

Με πληροφορίες από Buzzfeed

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ