Αυτό το βίντεο περιγράφει τέλεια το πώς είναι να νιώθεις άβολα σε κάποιο πάρτι

Αυτό το βίντεο περιγράφει τέλεια το πώς είναι να νιώθεις άβολα σε κάποιο πάρτι Facebook Twitter
0

Όποιος έχει βρεθεί έστω και μία φορά στη ζωή του σε κάποιο πάρτι που δεν γνωρίζει και πολύ καλά την ομήγυρη και τελοσπάντων ακόμη και σήμερα αναρωτιέται πώς στην ευχή βρέθηκε να περιφέρεται άγνωστος μεταξύ αγνώστων, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταυτιστεί με την πρωταγωνίστρια του βίντεο που ακολουθεί. 

Η Allison Williams ενσαρκώνει μια κοπέλα που βρέθηκε καλεσμένη σε ένα πάρτι γενεθλίων- έκπληξη για κάποιον φίλο της. Και στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τελικό «Έκπληξη!» που οργανωμένα θα αναφωνήσουν όλοι οι καλεσμένοι μόλις φτάσει ο εορτάζων, θα ζήσει όλες αυτές τις μικρές και βασανιστικά άβολες στιγμές που βιώνει οποιοσδήποτε είναι λίγο «socially awkward» και δυσκολεύεται να αναμιχθεί επιτυχώς με τους υπολοίπους. Το βίντεο- παρωδία έχει ντυθεί επίτηδες και με δραματική μουσική για να θυμίζει σκηνές από ταινία θρίλερ.

«Έχω ένα κακό προαίσθημα για όλο αυτό. Τα πάω χάλια στα πάρτι», ξεκινά τον εσωτερικό της μονόλογο η Allison, που στη συνέχεια πρόκειται να περάσει του λιναριού τα πάθη. «Πώς χαιρετιέσαι στα πάρι, φιλάς τον άλλον σταυρωτά ή με χειραψία; Και τι γίνεται με όλους εκείνους που έχεις ξαναγνωρίσει αλλά δεν θυμάσαι ενώ εκείνοι σε θυμούνται; Και αν έχει πάει ντυμένος ακατάλληλα για την περίσταση και ξεχωρίζεις σαν τη μύγα μες στο γάλα;»- αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα βασανίζουν την Allison μέχρι το τραγελαφικό φινάλε.

Δείτε το βίντεο:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ