Η εκπληκτική στιγμή που ένα δίχρονο αγοράκι σώζει τον αδερφό του που έχει εγκλωβιστεί κάτω από ένα έπιπλο

Η εκπληκτική στιγμή που ένα δίχρονο αγοράκι σώζει τον αδερφό του που έχει εγκλωβιστεί κάτω από ένα έπιπλο Facebook Twitter
1

Τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο που καταγράφει την προσπάθεια ενός δίχρονου αγοριού να σώσει το δίδυμο αδερφό του ο οποίος έχει εγκλωβιστεί κάτω από ένα βαρύ έπιπλο κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ ταυτόχρονα αναζωπύρωσε τη συζήτηση γύρω από την ασφάλεια και τις προδιαγραφές των επίπλων που τοποθετούνται στα παιδικά δωμάτια.

Το βίντεο που έχει τραβηχτεί από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της οικογένειας Shoff στη Γιούτα δείχνει πως ένα αθώο παιδικό παιχνίδι μπορεί σε μία μόνο στιγμή να αποβεί μοιραίο.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, τα δύο παιδάκια παίζουν χωρίς επίβλεψη στο δωμάτιό τους (σύμφωνα με την Daily Mail, η μητέρα τους βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού για κάποια δουλειά) και διακρίνονται να προσπαθούν να μπουν μέσα στα συρτάρια του επίπλου, όταν αυτό υποχωρεί από το βάρος τους και εγκλωβίζει τον μικρό Brock Shoff.

Ο δίδυμος αδερφός του, Bowdy, χωρίς να χάσει χρόνο, προσπαθεί να βρει τρόπο να τον απεγκλωβίσει και τελικώς τα καταφέρνει σπρώχνοντας το βαρύ έπιπλο πάνω από το σώμα του αδερφού του. Το παιδάκι που φαίνεται να κλαίει, ευτυχώς, δεν έπαθε το παραμικρό.

Αν και όπως ομολογεί, δίστασε στην αρχή, ο πατέρας των παιδιών Rick Shoff ανέβασε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, σε μία προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή γύρω από την ασφάλεια των επίπλων στα παιδικά δωμάτια, αλλά και για να μοιραστεί, όπως λέει, μία «εκπληκτική» στιγμή.

Με στοιχεία από τη Daily Mail

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Χριστέ μου!Φαντάζομαι τι σοκ θα έπαθαν οι γονείς όταν είπαν το βίντεο... :ΟΔεν αργεί ρε παιδιά να γινει το κακό δυστυχώς, λίγα λεπτά να φύγουν απο την προσοχή σου τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αρκούν για να συμβεί. Πόσο μάλλον όταν θεωρείς οτι βρίσκονται σε έναν προστατευμένο χώρο όπως το δωμάτιό τους!Η μαμά μου μου έλεγε πάντα, & αν & δεν εχω ακομα δικά μου παιδιά τείνω μα συμφωνήσω, ότι κάνανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να μας προστατεύσουν από ατυχήματα κτλ. αλλά η αλήθεια είναι ότι μας φύλαξε & ο Θεούλης λίγο & δεν σκοτωθήκαμε τόσες βλακείες που έχουμε κανει σαν παιδιά μεγαλώνοντας!