Ιδού ο τιμοκατάλογος του Nammos για τη βραδιά με τον Ρέμο στη Ψαρρού

Ιδού ο τιμοκατάλογος του Nammos για τη βραδιά με τον Ρέμο στη Ψαρρού Facebook Twitter
4
Ιδού ο τιμοκατάλογος του Nammos για τη βραδιά με τον Ρέμο στη Ψαρρού Facebook Twitter

Κάποιοι κάνουν λόγο για παροξυσμό χλιδής και υπερβολής, αλλά το αντίπαλο στρατόπεδο ανταπαντά πως στη Μύκονο ο καθένας βάζει τις τιμές που θέλει και πως η κοστολόγηση δεν θα μπορούσε να είναι αντίστοιχη με άλλα νησιά.

"Ναός" της ακρίβειας για κάποιους είναι το Nammos που κάθε χρόνο καταφέρνει να γίνεται θέμα συζήτησης για τον τιμοκατάλογό, τους πελάτες και τους λογαριασμούς τους. Από τα πιο συζητημένα events που κάθε καλοκαίρι γίνονται στο κατάστημα, είναι και οι συναυλίες του Αντώνη Ρέμου δίπλα στο κύμα και μπροστά από τραπέζια γεμάτα σαμπάνιες.

Και φέτος, ο Αντώνης Ρέμος και ο τιμοκατάλογος της βραδιάς προκαλούν σχόλια. Σύμφωνα με το protothema.gr υπάρχουν δύο επιλογές για τους ενδιαφερόμενους πελάτες. H μια είναι η πιο οικονομική (?)...

Ιδού ο τιμοκατάλογος του Nammos για τη βραδιά με τον Ρέμο στη Ψαρρού Facebook Twitter
φωτογραφία: protothema.gr

Η πρώτη αφορά τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στην εξέδρα (τα περίφημα τραπέζια κάλτσα) και η τιμή είναι 1.000 ευρώ το κεφάλι, ήτοι 10.000 το τραπέζι με μίνιμουμ κατανάλωση και χωρητικότητα 10 ατόμων.

Αυτό σημαίνει ότι αν σε ένα τραπέζι εμφανιστούν 5 άτομα, θα πληρώσουν για 10, ενώ στην περίπτωση που εμφανιστούν περισσότερα από 10, τότε θα προστίθενται στον λογαριασμό 1.000 ευρώ για κάθε έξτρα άτομο. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται το μενού του φαγητού, ένα μπουκάλι σαμπάνια απροσδιόριστης μάρκας και ένα μπουκάλι κρασιού τριών λίτρων Saint Tropez Rose.

Στη δεύτερη την υποτίθεται φθηνή επιλογή, αυτή των 500 ευρώ ανά άτομο σε τραπέζι των δέκα, δηλαδή 5.000 ευρώ μίνιμουμ κατανάλωση, περιλαμβάνεται το ίδιο μενού, ήτοι μία σαμπάνια και ένα κρασί ενάμισι λίτρου της ίδιας ετικέτας.


Για την ιστορία, μαζί με τον Ρέμο θα εμφανιστούν και οι Gipsy Kings των οποίων η αμοιβή είναι 70.000 ευρώ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Αφού βρίσκουν άτομα που προτίθενται να πληρώσουν τόσα για να δουν Ρέμο και Gypsy Kings, καλά κάνουν. Αυτό που με νοιάζει είναι να εκδοθούν νόμιμες αποδείξεις για να αποδοθούν οι φόροι που αναλογούν.
Τι έγινε ρε παιδιά; Μήπως ήρθε η ανάπτυξη; Λοιπόν, όταν θα καίγεται η Αθήνα τα κανάλια θα λένε για πράκτορες που καίνε την πόλη. Όταν θα μας φάνε τα παιδιά μας θα αναρωτιόμαστε γιατί. Όταν κάποιοι θα φτύσουν τον Ρέμο στο δρόμο θα βγουν κάποιοι και θα πουν "μα αυτός κάνει τη δουλειά του". Επίσης κάποιοι κοιμισμένοι θα κάνουν ακόμα υπομονή και θα περιμένουν να έρθει η "ανάπτυξη¨.