Πώς ένα γατάκι έσωσε τη ζωή ενός βετεράνου πολέμου

Πώς ένα γατάκι έσωσε τη ζωή ενός βετεράνου πολέμου Facebook Twitter
0

Πριν από μερικά χρόνια, ο Josh Marino, βετεράνος του πολέμου, είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Υπέφερε για καιρό από μετατραυματικό στρες και όταν πλέον ένιωσε ότι δεν μπορούσε με καμία άλλη βοήθεια να διαχειριστεί το πρόβλημα, βγήκε στη βροχή για ένα τελευταίο τσιγάρο, έχοντας πάρει μαζί του το μαχαίρι με το οποίο θα αυτοκτονούσε.

Κρύφτηκε πίσω από ένα θάμνο στο πάρκο που από μέρες είχε επιλέξει και λίγο πριν αποφασίσει να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημά του, αντιλήφθηκε ότι κάτι ακουμπούσε το πόδι του. Μετά άκουσε ένα αδύναμο νιαούρισμα και συνειδητοποίησε ότι ένα ασπρόμαυρο γατάκι χαϊδευόταν με όλη του τη δύναμη στα πόδια του. 

Πώς ένα γατάκι έσωσε τη ζωή ενός βετεράνου πολέμου Facebook Twitter

Ο πρώην στρατιώτης ξέσπασε σε κλάματα, πήρε το γατάκι στην αγκαλιά του και επέστρεψε σπίτι του. Αυτή ήταν η μέρα που ένα μικρό ζώο έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου που για καιρό δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις δύσκολες αναμνήσεις και τα σκληρά βιώματα του στα στρατόπεδα και τα πεδία μάχης της Βαγδάτης. Ο Σκάουτ έγινε ο πολυτιμότερος φίλος και σωτήρας του. 

Πώς ένα γατάκι έσωσε τη ζωή ενός βετεράνου πολέμου Facebook Twitter

«Ίσως αυτός γνώριζε πριν από εμένα ότι ήταν δικός μου, ότι είχε έρθει για να με σώσει, ότι κάπως το είχε διαισθανθεί. Μου έδωσε ξανά τη χαμένη εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μου, την πίστη ότι μπορώ να προσπαθήσω ξανά και να αντιμετωπίσω όλες εκείνες τις αντιξοότητες που με κατέβαλαν», λέει ο πρώην βετεράνος, ο οποίος έχει μοιραστεί τη συγκινητική ιστορία με το κατοικίδιο - σωτήρα του στην ιστοσελίδα "Mutual Rescue". Πρόκειται για ένα site το οποίο αναδεικνύει τις διπλής κατεύθυνσης ιστορίες σωτηρίας αδέσποτων ζώων, που έχουν να προσφέρουν πολλά στους ιδιοκτήτες τους. Ακόμη και τη ζωή τους...

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ