Η στιγμή του πανικού και η διάσωση ενός μικρού ελέφαντα που έπεσε σε λίμνη ζωολογικού κήπου

Η στιγμή του πανικού και η διάσωση ενός μικρού ελέφαντα που έπεσε σε λίμνη ζωολογικού κήπου Facebook Twitter
0

Οι ελέφαντες συγκαταλέγονται στους πιο αφοσιωμένους γονείς του ζωικού βασιλείου, κάτι που αποδεικνύει κι ένα πρόσφατο βίντεο που κατέγραψε την δραματική στιγμή που ένας μικρός ελέφαντας έπεσε μέσα στη λίμνη ενός ζωολογικού κήπου και οι δικοί του έκαναν τα πάντα για τον σώσουν. 

Το περιστατικό, που σημειώθηκε στο Grand Park Zoo της Σεούλ στη Ν. Κορέα, δείχνει την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση δύο ενήλικων ελεφάντων όταν ένας μικρότερος γλίστρησε κι έπεσε μέσα στο νερό, χωρίς να ξέρει κολύμπι.

Στα λεπτά που ακολουθούν φαίνεται ο πανικός του ενός ελέφαντα που βρίσκεται δίπλα στη λιμνούλα και προσπαθεί με την προβοσκίδα να τραβήξει το μικρό που παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια. Αμέσως μετά, με την συνδρομή ενός δεύτερου ελέφαντα, αποφασίζουν να μπουν στο νερό από άλλο σημείο και κολυμπούν μέχρι το ελεφαντάκι, που κοντεύει να βυθιστεί. Τελικά, σε μια άψογη και συντονισμένη προσπάθεια, καταφέρνουν να σύρουν τον μικρό ελέφαντα έξω από την λίμνη.

Λεπτομέρεια του βίντεο, πως ενώ οι δύο ελέφαντες προσπαθούν να σώσουν το μικρό, στο βάθος φαίνεται να πηγαινοέρχεται εξίσου πανικόβλητος ένας ακόμη ελέφαντας, έχοντας αντιληφθεί μάλλον την επικινδυνότητα της κατάστασης. 

Δείτε το βίντεο: 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ