Αυτό το Τζακ Ράσελ μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό, αλλά σίγουρα πέρασε καλύτερα από όλους

Αυτό το Τζακ Ράσελ μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό, αλλά σίγουρα πέρασε καλύτερα από όλους Facebook Twitter
2

Μπορεί το αρσενικό κόκερ σπάνιελ Afterglow Miami Ink. να στέφθηκε τελικά νικητής του διαγωνισμού Crufts 2017 με αθλητικούς αγώνες για σκύλους, αλλά ένα «τρελαμένο» Τζακ Ράσελ ήταν εκείνο που έκλεψε την παράσταση με τις επιδόσεις του, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για εκείνον.

Το βίντεο με την γεμάτη ενέργεια μεν αλλά εντελώς παλαβή πορεία του Olly μετρά ήδη χιλιάδες views, καθώς το «επαναστατικό» πνεύμα του έκανε μέχρι και τον εκφωνητή να χάσει τα λόγια του, ξεσπώντας σε γέλια ενώ τον παρακολουθούσε.

Ο Olly ξεκινά με όλη την καλή διάθεση να ακολουθήσει τις οδηγίες της εκπαιδεύτριάς του αλλά τελικά κάπου βαριέται, κάπου το χάνει, κάπου τον χάνουν με αποτέλεσμα να καταλήγει να τρέχει ανεξέλεγκτα πέρα δώθε στο χώρο, σε κάποια φάση να φεύγει και να επιστρέφει, να σκοντάφτει πάνω στα εμπόδια, να γλιστρά, να φρενάρει στις γωνίες, να κάνει «βουτιές» με τη μούρη και γενικά πολλά και διάφορα αστεία και παλαβά πράγματα.

Και μπορεί να μην κέρδισε κανένα βραβείο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως πέρασε καλύτερα από όλους. Δείτε το βίντεο: 

 
It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ποτε δεν ημουν υπερ σ αυτες τις επιδειξειςΕχω την εντυπωση πως στρεσαροντε τα σκυλια για την επιτυχια που θελουν τα αφεντικα τους.Η εκπαιδευση των σκυλιων μου ειναι για δικη τους ευχαριστηση μεσω παιχνιδιων.Και μας βρισκω μια χαρα ετσι.Μιας κ τα θεωρω παρεα , κομματι στη καθημερινοτητα μου και δεν εχω απαιτησεις.Μ αγαπουν κ μου αρκει αυτο!