Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος επισκέπτεται το ετοιμοθάνατο αφεντικό του στο νοσοκομείο

Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος επισκέπτεται το ετοιμοθάνατο αφεντικό του στο νοσοκομείο Facebook Twitter
0

 Τον περασμένο μήνα ο Ryan Jessen από την Καλιφόρνια, πήγε στο νοσοκομείο επειδή είχε μια ανυπόφορη ημικρανία η οποία τελικά αποδείχθηκε εγκεφαλική αιμορραγία και δεν ανάρρωσε έκτοτε.

Στις 30 Νοεμβρίου, η οικογένεια και οι φίλοι του πήγαν στο νοσοκομείο για να του πουν το τελευταίο αντίο και το προσωπικό συμφώνησε ανάμεσά τους να είναι και ο πολυαγαπημένος σκύλος του Ryan, για να τον δει επίσης για τελευταία φορά. 

Η συγκινητική στιγμή που η Mollie, το θηλυκό μπόξερ του Ryan, βρέθηκε δίπλα του στο κρεβάτι απαθανατίστηκε μέσω κινητού και έκτοτε κάνει τον γύρο του ίντερνετ, προκαλώντας δάκρυα σε χιλιάδες χρήστες με τα views να έχουν ξεπεράσει ήδη τα 8 εκατομμύρια και τα share τις 80.000. 

Το βίντεο ανέβασε η αδερφή του Ryan στο Facebook, μαζί με ένα μήνυμα στο οποίο ευχαριστούσε το προσωπικό του νοσοκομείου που έκαναν αυτήν την εξαίρεση και επέτρεψαν να μπει μέσα ένα ζώο. «Το νοσοκομείο έκανε το πιο γλυκό πράγμα για εμάς και μας άφησε να φέρουμε τον σκύλο του αδερφού μου για να πει "αντίο" ώστε να μάθει γιατί ο άνθρωπός της δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι. Αν τον γνωρίζατε, θα ξέρατε πως αλήθεια λάτρευε το σκύλο του» έγραψε η Michelle Jessen στο λογαριασμό της την 1η Δεκεμβρίου.

Η ίδια ευχαρίστησε τις χιλιάδες κόσμου που ανταποκρίθηκαν τόσο θερμά στην ιστορία του Ryan, δείχνοντάς στην οικογένεια τεράστια συμπαράσταση αλλά διευκρίνισε πως θα σταματούσε πλέον να απαντά στα σχόλια για να θρηνήσει την απώλεια του αδερφού της. Επίσης ανέφερε πως για την ασθένεια του Ryan, μία πιθανή αιτία ίσως ήταν τα πολλά ενεργειακά ποτά που κατανάλωνε που του προκάλεσαν υψηλή πίεση. Όσο για την Mollie καθησύχασε πως δεν σκοπεύουν να την δώσουν τώρα που πέθανε ο Ryan, καθώς όπως είπε, «είναι μέλος της οικογένειάς μας».

«Της Mollie θα της λείψει ο μπαμπάς της» είπε η μητέρα του Ryan, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως δώρισαν τα όργανά του και η καρδιά του πήγε σε έναν 17χρονο από την Καλιφόρνια. 

Δείτε τη στιγμή που η Mollie βρίσκεται στο πλευρό του αφεντικού της για τελευταία φορά και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της αδερφής του στο Facebook:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ