0
LIFO TALKS

Συμβαίνει τώρα στους δρόμους της Αθήνας

Η guerrilla πειραματική έκθεση της δουλειάς του βραβευμένου Βραζιλιάνου φωτογράφου Fabricio Brambatti έχει ως αφετηρία το Void (Νίκης 30, Σύνταγμα) όπου μπορεί κανεις να προμηθευτεί τον χάρτη που παρουσιάζει τα σημεία που βρίσκονται τα έργα του καλλιτέχνη τυπωμένα σε πόστερ και τοποθετημένα σε διάφορα σημεία στους δρόμους της Αθήνας.

Το έργο του Fabricio Brambatti γνωστού και ως Urso Morto δεν αποτελεί ένα εύκολο θέαμα. Είναι δύσκολο να μην αισθανθείς άβολα βλέποντας τις ωμές εικόνες του Βραζιλιάνου καλλιτέχνη. Αρχικά από τον κόσμο του γκράφιτι, και τώρα με τη χρήση βίντεο και φωτογραφίας, θεωρείται ένα από τα κύρια νέα ταλέντα στη φωτογραφία δρόμου παγκοσμίως, σύμφωνα με το LensCulture.

«Το Σάο Πάολο είναι ένας παράδεισος. Ένας ευλογημένος και καταραμένος γλυκός παράδεισος», λέει ο Fabricio Brambatti και συνεχίζει «Αν θες την αγάπη, το Σάο Πάολο έχει όλα τα είδη πορνείας. Αν θες να ξεχάσεις τον πόνο, το Σάο Πάολο έχει όλα τα είδη των ναρκωτικών. Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να βρεις τον παράδεισο σου. Ακόμη και αν είναι στη μέση του χάους». 

Τον τελευταίο χρόνο,ο Fabricio Brambatti δημιούργησε μαζί με άλλους φωτογράφους το Angústia Photo, ένα ανεξάρτητο φωτογραφικό πρακτορείο στο Σάο Πάολο.

Πριν από λίγο καιρό το Void παρουσίασε και ένα καινούριο zine με τίτλο "Sweet Paradise" και φωτογραφίες από τη δουλειά του Fabricio Brambatti.

Περισσότερα για τον Urso Morto εδώ και εδώ.

Lifo Talks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ