0
NOWNESS

Οδηγώντας προς την λύτρωση

Ο Iρλανδός ηθοποιός Cilian Murphy – πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Peaky Blinders και ταινιών όπως το Breakfast on Pluto και το κλασσικό καλτ φιλμ του Danny Boyle, 28 Days Later – υποδύεται εδώ τον μοναχικό οδηγό στο τελευταίο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή και τραγουδοποιού της φολκ, Fionn Regan για το τραγούδι του The Meetings of the Waters από το πολυαναμενόμενο του, ομώνυμο άλμπουμ. Εδώ, ο Λονδρέζος φωτογράφος και σκηνοθέτης Yousef Eldin, μιλάει για το στοχαστικό του βίντεο:

«Ο Fionn και ο Cillian συνεργάστηκαν πολύ στενά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Γράψαμε αρκετά διαφορετικά σενάρια και αυτό φάνηκε να μας ερεθίζει περισσότερο από όλα. Μ' αρέσει που τίποτα ιδιαίτερα δραματικό δεν συμβαίνει σε αυτό τον τύπο, όμως εσωτερικά εκτυλίσσονται πολλά.

»Το θέμα του τραγουδιού είναι η αποκατάσταση μετά από ένα τραύμα και θέλαμε ο θεατής να νοιώσει την αγωνία του χαρακτήρα καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει το δρόμο της γιατρειάς του. Λέει πολλά για την ερμηνεία του Cillian το ότι μπορεί να κυριαρχήσει στην οθόνη για πέντε λεπτά χωρίς να κάνει τίποτε ιδιαίτερα δραματικό. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο πρότζεκτ για μένα.»

 ©Nowness 

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ