0
NOWNESS

Τα κεφάλαια του Hennessy X.O

Για μια πιο τολμηρή διαφημιστική παρουσίαση, η Hennessy ανέθεσε εν λευκώ στον κινηματογραφιστή Nicolas Winding Refn να εξερευνήσει και να οπτικοποιήσει την πολυεπίπεδη εμπειρία γεύσης του κλασικού ποτού, του Hennessy X.O. "Είναι σα να μου έδωσαν τα κλειδιά του παραδείσου" ομολογεί ο σκηνοθέτης του Only God Forgives."Ήταν εξαιρετικά γενναίο εκ μέρους της Hennessy να με εμπιστευτεί τόσο πολύ. Για μένα είναι σαν μια μεγάλου μήκους ταινία που διαρκεί 90 δευτερόλεπτα".

Διατηρώντας την χαρακτηριστική ατμοσφαιρική του προσέγγιση, διαμορφωμένη σε ταινίες όπως το Drive και το Bronson, o Refn επιχείρησε μία φαντασιακή απόδοση της ιστορίας του Hennessy. Μέ την βοήθεια του συνθέτη και συνεργάτη των  Red Hot Chili Peppers, τον Cliff Martinez μέσα από ένα σπονδυλωτό (καλειδοσκοπικό) φιλμ αποδίδει τις 7 γευστικές πτυχές του Hennessy X.O.

Στην ταινία υπάρχει επίσης ένα κρυμένο μήνυμα. "Αν την δεις αρκετές φορές θα ανακαλύψεις ένα μυστικό", ισχυρίζεται ο Refn, "αυτό είναι και το διασκεδαστικό κομμάτι, θα σου πάρει λίγο χρόνο αλλά θα το βρεις".

 

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ