0
NOWNESS

Στο δικό μας καλοκαίρι λάμπει ένας άλλος ήλιος. Από νέον.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης Conor Rollins μιλάει για το πορτρέτο του για το Blackpool, το παραθαλάσσιο θέρετρο που είναι γνωστό ως το 'Vegas του Βορά:


«Το να γυρνάς μια ταινία είναι μια διαδικασία αναδόμησης, ακριβώς όπως η εμπειρία της μνήμης. Το Artificial Sunshine διερευνά αυτή την σχέση πειραματιζόμενο με την οπτική απεικόνιση της μνήμης. Πηγαίνοντας μπρος-πίσω ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, ήθελα να ανακαλέσω την συναισθηματική εμπειρία της μνήμης και ταυτόχρονα να εξερευνήσω την φυσική της σύνδεση με το παρόν.»
«Η ταινία παρουσιάζει ένα συνδυασμό των παιδικών μου αναμνήσεων, σχέσεων με τους ανθρώπους στο Blackpool, κοινωνικών προκαταλήψεων και εμπειριών σε πραγματικό χρόνο κατά την κινηματογράφηση. Ο στόχος ήταν να είναι μια ταινία μη γραμμική, πρωτογενής και πειραματική».


«Το γύρισμα προσφέρει από μόνο του μια μοναδική συλλογή αναμνήσεων που περιλαμβάνει να σε λούσουν με αυγά, να σου πετάξουν μανταρίνια τα μέλη του ακροδεξιού συλλόγου English Defence League και να εμπλακείς σε καυγά με ένα φανατικό του σνιφαρίσματος αλευριού».

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ