0
NOWNESS

Τα μυστικά του τέλειου ράμεν

Ο Ιβάν Όρκιν είναι o ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ivan Ramen, ενός από το πιο δημιουργικά εστιατόρια που σερβίρουν ράμεν στη Νέα Υόρκη. Αν και εβραϊκής καταγωγής και γεννημένος στο Λογκ Άιλαντ, ο Ιβάν ανέπτυξε μια αγάπη για οτιδήποτε γιαπωνέζικο από πολύ νωρίς. Αργότερα σπούδασε τη γιαπωνέζικη γλώσσα και μετακόμισε στο Τόκιο όπου ξεκίνησε και η σχέση του με την γιαπωνέζικη γαστρονομία. Κάποια στιγμή βρέθηκε να είναι ιδιοκτήτης δύο πολύ επιτυχημένων εστιατορίων που σερβίρουν ράμεν στο Τόκιο, γεγονός εξαιρετικά δύσκολο για δυτικό, εφόσον είναι γνωστό ότι οι Ιάπωνες είναι πολύ απαιτητικοί σε σχέση με τα ράμεν τους. 

"Ως λευκός, Νεοϋρκέζος που ανοίγει μαγαζί με ραμεν στην καρδιά της χώρας των ράμεν, είχα να κάνω με πολύ σκληρούς πελάτες", εξηγεί ο Ιβάν".  Αλλά και στη Νέα Υόρκη το ίδιο πράγμα ισχύει. Είμαι ακόμα ένας λευκός που προσπαθω να πείσω πως ξέρω να φτιάχνω καλά νουντλς", καταλήγει σχετικά με την μεταφορά της επιχείρησής του στη Νέα Υόρκη.

Το βίντεο αυτό του Nowness σε σκηνοθεσία Τζέικ Σάμνερ, είναι εμπνευσμένο από το γιαπωνέζικο νουντλ γουέστερν(!) Tampopo. 

 

© Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ