0
NOWNESS

Οι καταρράκτες ακούγονται σαν το σεξ;

Η τακτική συνεργάτης εντύπων όπως τα The Gentlewoman και Wall Street Journal και των Dior, Helmut Lang και Louis Vuitton, η Λονδρέζα φωτογράφος Lena C. Emery παρουσιάζει την ταινία της για την εξερεύνηση του γυναικείου αισθησιασμού για την οποία αντλεί έμπνευση από το ζώδιο της Παρθένου. Για υπότιτλους πατήστε το κουμπί [CC].

"Η χρήση των μεταφορών είναι πολύ συχνή στην κλασική Ιαπωνική ποίηση, προϋποθέτοντας συχνά μια ερωτική σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και την φύση και ήθελα να εξερευνήσω αυτή την πτυχή πρώτα. Μου φάνηκε ευτυχής προϋπόθεση για να παρουσιάσω τις πρώτες σκέψεις μιας νεαρής κοπέλας για το σεξ: διερευνητικές και περίεργες, συνδεδεμένες με την κίνηση και το ίδιο της το σώμα ως στοιχειώδη οντότητα. 

"Ήθελα οι θεατές να δημιουργήσουν τους δικούς τους συμβολικούς δεσμούς ανάμεσα στο ποίημα και την εικόνα."

"Θεώρησα σημαντικό να δημιουργήσω έναν δεσμό ανάμεσα στις ξεχωριστές αφηγήσεις του ποιήματος που απαγγέλλεται και τις εικόνες της ταινίας, χωρίς να είναι κυριολεκτικός αλλά επαρκής ώστε οι άνθρωποι να ενθαρρυνθούν να δημιουργήσουν και τον δικό τους συμβολικό δεσμό ανάμεσα τους.  

"Ήθελα επίσης να βεβαιωθώ ότι όσοι ακούσουν το ποίημα θα αντιληφθούν και το ιαπωνικό του πλαίσιο, έτσι θεώρησα λογικό να ζητήσω από την κοπέλα αυτή, την Michiru Shin, να το διαβάσει στην μητρική της γλώσσα. Η Mich κατάγεται από το Τόκυο αλλά σπούδασε εικονογράφηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και πρόσφατα ξεκίνησε να ασχολείται με σύγχρονο χορό και κίνηση. Την συνάντησα πέρυσι, σε μια οντισιόν όταν ξεκίνησα να αναζητώ Γιαπωνέζες για την φωτογράφηση ενός λευκώματος που θα δημοσιευθεί φέτος. 

"Το ελεύθερο πνεύμα της και η ικανότητα της να κινείται τόσο ελεύθερα είναι σαγηνευτικά." 

Η ελευθερία πνεύματος της και η ικανότητα της να κινείται τόσο φυσικά, συνδυασμένα με την διερευνητική και γλυκιά φύση της, σαγηνεύουν και ελπίζω να κατόρθωσα να τα απαθανατίσω έστω κι ελάχιστα."

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ