0
NOWNESS

United Colors of Shirley: στον κόσμο μιας ταλαντούχας του στιλ

Η στιλίστρια Shirley Kurata έχει ένα χαρακτηριστικό, προσωπικό στυλ. Γνωστή για τη συνεργασία της με τους αγαπημένους της μόδας Rodarte, ήδη από το ξεκίνημά τους το 2005 και με διασημότητες όπως τη Λένα Ντάναμ και τη Ζόι Ντεσανέλ, το αυθεντικό LA στιλ της διαμορφώνεται από μια σειρά αναφορών στο μεσοπολεμικό ύφος και το πάθος της για μια φιλική προς το περιβάλλον μόδα. Προσαρμόζοντας το color blocking στο ύφος της έχει κατακτήσει την προτίμηση τόσο των φίλων όσο και των θαυμαστών της. Σε αυτή την ταινία, οι επί χρόνια συνεργάτες της Julia Galdo και Cody Cloud, γνωστοί και ως το φωτογραφικό ντουέτο Juko, στρατολόγησαν μια σειρά από πρόσωπα για ένα ενδυματολογικό παιχνίδι:

«Είμαστε εδώ και πολύ καιρό αρχικά θαυμαστές και τώρα πια φίλοι της Shirley Kurata. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που της αρέσει να περνάει καλά, να επισκέπτεται δωμάτια απόδρασης ή να ξεκινά χορευτικές conga lines. Η σχέση μας ξεκίνησε πολύ πριν το φιλμ αυτό υπάρξει ως ιδέα, όταν η Shirley ήθελε να έχει κολλητούς και να διασκεδάζει μαζί τους. 

»Όταν η προοπτική αυτής της ταινίας έγινε πραγματικότητα, σκεφτήκαμε ότι είναι μια ευκαιρία να μεγαλώσουμε τον κύκλο αυτών των ανθρώπων ακόμα περισσότερο - και το κάναμε».

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ