0
NOWNESS

Στην Άγρια Δύση με τις βασίλισσες του Wyoming

Για το τελευταίο επεισόδιο του The Way We Dress, της σειράς που αναλύει τη σχέση μας με τα ρούχα που φοράμε, το σκηνοθετικό ντουέτο και ανδρόγυνο Lee Wallick και Tim Richmond μας οδηγεί βαθιά στον κόσμο του ροντέο στην  Άγρια Δύση. Παρακάτω η Wallick μιλάει για το ταξίδι τους:

«Γνώρισα τον Tim όταν μας ανατέθηκε να κάνουμε ένα κομμάτι για ένα περιοδικό σχετικά με το ροντέο. Τον επόμενο χρόνο ταξιδέψαμε με μερικούς αναβάτες ταύρων οι οποίοι μας χάρισαν μια μοναδική οπτική στο κόσμο του ροντέο. 

»Όταν άρχισα να σκέφτομαι τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες ντύνονται με τον τρόπο που ντύνονται, σκέφτηκα αμέσως το αγαπημένο μου αξεσουάρ, την πόρπη της Centennial ζώνης μου- στην πραγματικότητα φορέθηκε σε μία μίνι σειρά και στο πίσω μέρος της γράφει Universal Studios. Αναρωτήθηκα για ποιο λόγο τη φοράω. Με γοητεύει το ότι έχει φορεθεί με τέτοια περηφάνια, είναι κάτι που το βλέπεις μόνο στο στρατό. 

»Συνήθως σκεφτόμαστε ότι ο κόσμος του ροντέο είναι ένας πολύ αρρενωπός κόσμος αλλά αν κοιτάξεις κάτω από την επιφάνεια, στην πραγματικότητα είναι οι γυναίκες που κρατούν τα ηνία. Ακόμα και οι βασίλισσες του ροντέο που φαίνονται σαν να συμμετέχουν σε καλλιστεία είναι και οι ίδιες σπουδαίες καβαλάρισσες. 

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ