0
NOWNESS

Πίσω από τις κλειστές πόρτες της υπέροχης έπαυλης των σχεδιαστών μόδας Viktor & Rolf

Οι Viktor & Rolf έχουν συγκριθεί με τους Gilbert & George, και είναι μια συσχέτιση που δείχνει αληθινή: Είναι καλλιτέχνες του κόσμου της μόδας, ζωντανές ενσαρκώσεις των ευρέως επιδραστικών σχεδιάσεων τους. Οι καθημερινές ασχολίες των σχεδιαστών πίσω από τις κλειστές πόρτες τυλίγονται με ένα πέπλο μυστηρίου, αλλά ο συνεργάτης του NOWNESS, Marcus Gaab τόλμησε να μπει στην ιστορική έπαυλη τους στο Άμστερνταμ που έχει μετατραπεί σε ατελιέ και τους είδε να χύνουν ιδρώτα κάνοντας γιόγκα και να εκτελούν μια παιχνιδιάρικη διασκευή του "Babooshka" της αγαπημένης τους τραγουδίστριας, της Kate Bush. «Ό,τι βλέπετε στο φιλμ είναι βασισμένο στις καθημερινές τους συνήθειες» λέει ο σκηνοθέτης, ο οποίος συμπεριέλαβε και ένα σαρκαστικό νεύμα στις δίδυμες από την Λάμψη του Κιούμπρικ. Τα παιδιά-θαύματα από την Ολλανδία έκαναν ένα διάλειμμα για να απαντήσουν σε μερικά πιεστικά ερωτήματα:

—Τι ζητάτε από τη δόξα;
Viktor & Rolf: Το επινοημένο γκλάμουρ.

—Ποιο είναι το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της έπαυλης;
V&R: Ήταν η έπαυλη του δημάρχου τον 17ο αιώνα, την χρυσή εποχή του Άμστερνταμ. Λέγεται ότι είναι στοιχειωμένη.

—Τι ώρα σερβίρεται το τσάι;
V&R: Το τσάι βρίσκεται πάνω στο γραφείο μας όλη μέρα, χωρίς γάλα ή ζάχαρη. Ο Viktor προτιμά τον καφέ, σκέτο.

—Τι βρίσκεται στην λίστα εκκρεμοτήτων σας;
V&R: Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας. Ετοιμασίες για ένα σόου υψηλής ραπτικής τον Ιανουάριο, δουλειά για ένα νέο πρότζεκτ με την L'Oréal και να απολαμβάνουμε την στιγμή.

—Ποιος είναι ο πιο φανατικός σας θαυμαστής;
V&R: Cathy Horyn.

—Ποιο είναι το αγαπημένο σας look της Kate Bush (και στίχος από τραγούδι);
V&R: Η Kate Bush στο βίντεο της για το "The Dreaming". Είναι ακόμα εξαιρετικό. Αγαπημένος στίχος: Βγάλε τα παπούτσια σου και πέτα τα στη λίμνη και θα είσαι δυο βήματα μέσα στο νερό.

—Πείτε μας για το γερμανικό κυνηγετικό σας ράτσας dachshund;
V&R: Την λένε Μικρό Κύκνο, ή zwaantje στα Ολλανδικά. Είναι σχεδόν 12 χρονών και η μητέρα της ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια.

—Ποιο θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερό σας επίτευγμα;
V&R: Η φιλία μας

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ