0
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΑΤΟΥΑΖ!

Ο θρυλικός tattoo artist Mark Mahoney αφηγείται ιστορίες από το Los Angeles

Ο ιδιοκτήτης του ονομαστού tattoo στούντιο Shamrock Social Club που βρίσκεται στο Sunset Strip του Los Angeles, Mark Mahoney, είναι γνωστός για την πρωτοποριακή τέχνη του και για την υψηλού προφίλ πελατεία του που περιλαμβάνει τον Tupac, τον David Beckham και την Lana Del Rey - με την οποία συμπρωταγωνίστησε στα βίντεό των τραγουδιών της "West Coast" και "Shades of Cool". 

 

Στο σουρεαλιστικού στυλ -άνθρωπος εναντίον του μύθου- ντοκυμαντέρ Wonder Mark, ο σκηνοθέτης Ivan Olita (ο οποίος έκανε επίσης το Fabulous James, ένα κινηματογραφικό πορτραίτο για το είδωλο της μόδας και του NBA Jimmy Goldstein) καταγράφει τον καλλιτέχνη και ηθοποιό, να χτυπάει τατουάζ στον Γάλλο τροβαδούρο Johnny Hallyday ενώ παράλληλα μιλάει για τις ελπίδες και τους φόβους του αλλά και αφηγείται ιστορίες για την πόλη των Αγγέλων. 

 

"Οι άνθρωποι τον θεωρούν μύθο στον κόσμο των τατού, αλλά η φήμη του δεν περιορίζεται στη βελόνα του" λέει ο Olita για τον Mahoney, του οποίου το επόμενο project είναι να δουλέψει στο πλευρό του Johnny Depp στη Βοστώνη για το γκάνγκστερ φιλμ Black Mass. "Ο Mark είναι μία ευγενική ψυχή. Η προσωπικότητά του περιβάλλεται από έναν αέρα μυστηρίου. Όταν τον κοιτάζω πάντα μου δίνει την εντύπωσει ότι γνωρίζει περισσότερα απ' όσα λέει και αυτό είναι που τον κάνει τόσο κομψό και συμπαγή."

©Nowness

Nowness

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Σεισμός

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ