1
NOWNESS

Η Rose χορεύει au naturel στο ησυχαστήριο της στη Καλιφόρνια

Η Rose McGowan κινείται ενστικτωδώς γύρω από το σπίτι της στο LA, σ' αυτό το τρυφερό πορτραίτο της από την Marlene Marino που γυρίστηκε όταν η Marino φωτογράφισε την ηθοποιό για το περιοδικό Apartamento. Η αγαπημένη του Brian De Palma και του Quentin Tarantino, έκανε το όνομά της γνωστό με τη συμμετοχή της στη ταινία τρόμου Scream και την υπερφυσική σειρά Charmed και καθιέρωσε το cult status της στην κωμωδία θρίλερ The Doom Generation του Gregg Araki το 1995. Τα γυρίσματα της σημερινής μικρού μήκους ταινίας ήταν αυστηρή υπόθεση της εταιρείας "Two's company". Έχοντας γνωριστεί μέσω του σκηνοθέτη Ridley Scott των Black Dog Films - που θα αναλάβει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της McGowan - η ηθοποιός και η Marino δέθηκαν μέσω της κοινής τους θέσης γύρω από την ομορφιά. "Η Marlene κι εγώ απλώς γιορτάζαμε την θηλυκότητα" λέει για το διεισδυτικό φιλμ μικρής διαρκείας του οποίο το soundtrack έχει γράψει ο Ιταλός συνθέτης Ludovico Einaudi, που έχει παλιότερα κάνει και τη μουσική στο "This Is England" του Shane Meadows. "Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να σταθούν πάνω από αυτό που κατά κοινή ομολογία θεωρείται sexy. Ο μόνος μας στόχος ήταν να κάνουμε κάτι φυσικό. Δεν υποδύθηκα, απλώς "κύλισα" μέσα σ'αυτό".

—Πώς ήταν να βλέπεις τον εαυτό σου σ' αυτή την εντελώς αχαλίνωτη κατάσταση;

Rose McGowan: Ήταν αληθινά μεταμορφωτικό. πραγματικά με έκανε να κλάψω. Γεννήθηκε μέσα από τις ιδέες μου για το τι είναι ομορφιά. Συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να δεσμεύομαι από τους "κανόνες" που ισχύουν εδώ στο Los Angeles ή στο Hollywood. Είναι αυτό που είμαι αλλά όχι μία τεχνητή εκδοχή.

—Ποιο είναι το επόμενο βήμα για σένα;

RM: Θα σκηνοθετήσω την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία μου, χρησιμοποιώντας πράγματα που δανείστηκα από την Marlene. Επίσης ετοιμάζω ένα σόου σχετικό με την τέχνη και την πορνογραφία. Θα είναι custom-made πορνό αλλά όχι σαν αυτά που έχετε ήδη δει ή σκεφτεί.

—Έχει ξεκινήσει η παραγωγή του;

RM: Μόλις γυρίσαμε το τρέιλερ και σ' αυτό φοράω ένα strap-on. Θέλει τρομερή προσπάθεια- δεν θα το κρύψω- είναι κάτι τρελό.

 

—Ποια είναι η εμπειρία σου από την πορνογραφία;

RM: Ποτέ δεν μου άρεσε και δεν την βρίσκω σεξουαλικά ενδιαφέρουσα· δεν μου αρέσουν τα μαλλία το μακιγιάζ η υποκριτική τους ικανότητα. Πως μπορεί να με ενθουσιάσει κάτι που είναι κοινότοπο και όχι όμορφο; 

—Επομένως τι θεωρείτε σέξι;

RM: Δεν ξέρω, ίσως μία ιστορία με δύο ανθρώπους σ' ένα όμορφο χωράφι, σε μία φάρμα γυρισμένη όπως θα το έκανε ο Terence Malick.

Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ