0
NOWNESS

Ένας εφηβικός χορός στους δρόμους του Μανχάταν

«Χορέψαμε με τους χαρακτήρες της Disney στην Times Square», λέει με ενθουσιασμό η Cassiel Eatock για τη συμμετοχή της μαζί με τις έφηβες μπαλαρίνες συναδέρφους της, Isabel Ball και Elizabeth Van Genderen στη χορευτική περιπλάνησή τους στους δρόμους του Μανχάταν. «Το λάτρευα που μας παρακολουθούσαν να κάνουμε τα βήματα και τις φιγούρες μας στον δρόμο. Αυτό έδινε ενέργεια στην απόδοσή μας».

Η σκηνοθέτης Crystal Moselle κατέγραψε τον χορό των κοριτσιών για το "Shapeshifting," το μουσικό βίντεο των Νεοϋρκέζων Lindsay Mound και Justin William Lin που αποτελούν το synth-pop ντουέτο Color War. Η Moselle ακολούθησε τα κορίτσια -τα οποία συμμετέχουν στο American Ballet Theater Summer Intensive Program στη Νέα Υόρκη- για ένα απλό γύρισμα μετά το σχολείο τους. 

«Πραγματικά δονούμασταν απο μια ιστορία ενηλικίωσης. Μια πολύτιμη στιγμή που θα μπορούσε να εκφραστεί μέσα απ' αυτά τα κορίτσια τα οποία έμοιαζαν να βρίσκονται σε διάφορα στάδια της εφηβείας», λέει η Mound, δουλεύοντας με την στυλίστρια Julie Brooke Williams. «Έδωσα σε μία από τις μπαλαρίνες να φορέσει ένα t-shirt των Smashing Pumpkins που είχα από τα 13 μου. Το αγόρασα στην πρώτη συναυλία που πήγα και ήταν πολύ cool να το βλέπω σε μία έφηβη μιας άλλης γενιάς». 

 ©Nowness

Nowness

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ