0
NOWNESS

Bondage Club

Για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς μας Fetish Untied, το δίδυμο των καλλιτεχνικών διευθυντών και σχεδιαστών σκηνικών Gary Card και Ferry Gouw, προσφέρουν μια παιχνιδιάρικη ματιά στον ενδεδυμένο με δερμάτινα και γεμάτο ιδρώτα κόσμο των bondage κλαμπ. Εδώ, ο Card μας εξηγεί την απόφαση τους για την χνουδωτή εκδοχή:

«Πριν κάνουμε το φιλμ, είδαμε όσο περισσότερο bondage υλικό μπορούσαμε να βρούμε και η ιδέα που είχαμε ήταν να ταιριάξουμε τις σκηνές στα κλαμπ από την ταινία Crusing με τον Al Pacino οι οποίες κατά κάποιο τρόπο διασκευάστηκαν από τον James Franco στο Interior. Leather Bar. Βασίσαμε το φιλμ σε στιγμές από αυτό, κι έτσι είναι κατά κάποιο τρόπο αντιγραφή μιας αντιγραφής. Επίσης βασιστήκαμε στο sci-fi πορνό τρόμου Café Flesh για πραγματικά διεστραμμένη έμπνευση.

»Η απόφαση να χρησιμοποιήσουμε μαριονέτες σχετίζεται με το να κάνεις κάτι απολύτως γελοίο. To Bondage μοιάζει με πολύ σοβαρή δουλειά κι έτσι ο πειρασμός να ναρκοθετήσεις το θέμα ήταν ακαταμάχητος. Ναρκοθέτηση ενός ναρκοπεδίου! Κι επιπλέον έκανε μπαμ ότι θα ήταν τόσο απολαυστικό να το κάνεις – όλοι αυτοί οι χνουδωτοί τύποι να χορεύουν και να την βρίσκουν ο ένας με τον άλλο.»

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ