0
NOWNESS

Η φιλία χρόνια δεν κοιτά

"Κάνεις όλα αυτά τα πράγματα με τα παιδιά σου όταν είναι μικρά, όπως τέχνη και ζωγραφική με τα δάχτυλα και μετά σταματούν και αποκόβονται από την δημιουργικότητα τους," λέει η Βρετανίδα ηθοποιός και παραγωγός Sadie Frost που πρωταγωνιστεί στο Dotty απέναντι στον μικρότερο γιο της, τον Rudy. "Ήταν ωραίο που είχα την ευκαιρία να ξεφύγω και να κάνω παρεΐστικο."

Σκηνοθετημένη από τον Ben Charles Edwards, η ταινία μικρού μήκους που έχει δημιουργήσει ντόρο ήταν ιδέα της Frost και της παρτενέρ της στο Blonde to Black Pictures, Emma Comley, σαν ένας τρόπος να μαζέψουν χρήματα για την επόμενη ταινία του Edwards, Set the Thames on Fire. Γυρισμένο στην "ήσυχη πλευρά" του Lanzarote, το Dotty εξερευνά μια αναπάντεχη φιλία που σπάει το φράγμα των γενεών, ανάμεσα σε ένα νεαρό αγόρι και μια εκκεντρική, πολύ μεγαλύτερη γυναίκα που το αγόρι συναντά τυχαία στην έρημο.

"Το Dotty είναι μια φυσική εξέλιξη της Suzie Lovitt" λέει η Comley αναφερόμενη στο παρδαλό alter ego του Rudy που δούλευε σε καθαριστήριο, και ήταν το θέμα της προηγούμενης ταινίας της. "Και οι δύο ταινίες σηματοδοτούν ένα ενδιαφέρον σημείο στο οποίο η Sadie και εγώ αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Και επιπλέον, το να δουλεύω με τον Rudy όταν υποδυόταν την Suzie, ήταν απόλαυση - θέλαμε πάντα να ξαναδουλέψουμε μαζί του κατά κάποιο τρόπο."

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ