0
NOWNESS

Ο παραθεριστής σκέιτερ της Νότιας Ιταλίας

"Πέρασα όλα μου τα καλοκαίρια μου στην Καλαβρία, επισκεπτόμενη την οικογένειά μου. Παρατηρούσα πάντα εκείνα τα επικά και εντελώς ανέγγιχτα σημεία για σκέιτ" λέει η Μαρία Φάλμπο σχετικά με το μέρος όπου διαδραματίζεται αυτό το ταινιάκι μικρού μήκους, τη μικρή πόλη του Σαν Μορέλο στη Νότια Ιταλία  «Πάντα ήθελα να συλλάβω τη μαγεία του μέρους από όπου κατάγεται η οικογένειά μου".

 

Η παραγωγή αυτού του, πολύ κινηματογραφικού, βίντεο έχει γίνει από την Φάλμπο, μια πρώην επαγγελματία σκέιτερ, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Ιταλοβραζιλιάνο σκηνοθέτη Ρομάνο Πιτζιτσίνι της Palmeira Pictures. Το βίντεο στην ουσία ακολουθεί έναν πολύ συμπαθή σκέιτερ που προσπαθεί να  ξεπεράσει το εμπόδιο με τη γλώσσα και να τα βγάλει πέρα με τον πατέρα της φίλης του που δεν φαίνεται να κατανοεί το πώς μπορεί να είναι κανείς τόσο ανέμελος. 

Τον ρόλο του παραθεριστη σκέιτερ τον ερμηνεύει ένας ερασιτέχνης σκέιτερ από τη Δανία, ο Βίλαντς Λάρσεν o οποίος δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ κανέναν ρόλο ενώ ο θεατής μένει σκόπιμα μονίμως στο σκοτάδι σχετικά με τα κίνητρα του πρωταγωνιστή.

© Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ