0
NOWNESS

Ένα art tribute στο έργο τέχνης που ονομάζεται Ιζαμπέλ Υπέρ

Ο Μιλανέζος video-collage artist Marco Brambilla γνωστός για την ανασύνθεσή που επιχειρεί στο περιεχόμενο της εικόνας, στρέφει το βλέμμα στο έργο της παθιασμένης με το Γαλλικό σινεμά Isabelle Huppert, ως μέρος μια έκθεσης που τιμά την ηθοποιό παρουσιάζοντας δουλειά από τους Roni Horn, Douglas Gordon, Christian Jankowsi and Oda Jaune. Εδώ ο συνεργάτης του Kanye West μιλάει για το εγχείρημά του. 

«Η Huppert φαίνεται να υποχωρεί στους χαρακτήρες της - οι συναισθηματικά φορτισμένες ερμηνείες της έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: καταφέρνει ταυτόχρονα να ενσωματώνει τόσο το θύμα όσο και τον θύτη, την αδυναμία και τη δύναμη.

»Η μερικές φορές διφορούμενη ταυτότητά της διερευνάται από μια μετα-αφήγηση που δημιουργήθηκε μέσα από προσεκτικά επιλεγμένους διαλόγους, παρουσιάζοντάς την να είναι ταυτόχρονα παθητική και επιθετική σε μια κατασκευασμένη συζήτηση μεταξύ των διαφόρων χαρακτήρων της. 

»Η αντιπαράθεση των διακηρύξεων, των ερωτήσεων, των απαντήσεων και των αποκαλύψεων δημιουργεί μια περίπλοκη ενορχήστρωση στην οποία η ροή της συνειδητότητας της Huppert φαίνεται να εξετάζει την ίδια της την ταυτότητα και τις αντιφάσεις που εμπεριέχει». 

Το Behind the Screen: An Art Tribute to Isabelle Huppert παρουσιάζεται στη Galerie Michael Fuchs του Βερολίνου από τις 28 Απριλίου έως τις 30 Μαΐου.

©Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ