0
LIFO PICKS

Mια ηλιόλουστη μέρα στο Σέντραλ Παρκ

Το Green Play είναι μια πρωτότυπη χαρούμενη ενορχήστρωση εικόνων από το Σέντραλ Παρκ, το μεγαλύτερο και διασημότερο πάρκο αναψυχής της Νέας Υόρκης.

Ο σκηνοθέτης του βίντεο Yuge Zhou, που γεννήθηκε στην Κίνα αλλά ζει πλέον στο Σικάγο, συνδύασε κάθετες ταινίες βίντεο αποτυπώνοντας με έναν ευρηματικό τρόπο μια ηλιόλουστη Κυριακή στο Central Park.

Μικρές ανθρώπινες φιγούρες ξαπλώνουν και κινούνται στο πράσινο γρασίδι το οποίο καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης και αποτελεί έναν τεχνητό, προσεχτικά περιποιημένο χώρο που βρίσκεται στην καρδιά ενός από τα μεγαλύτερα πληθυσμιακά κέντρα του κόσμου.

Καταγράφονται από απόσταση άνθρωποι να κινούνται εντός και εκτός της οθόνης, δίνοντας την εντύπωση ότι συμμετέχουν σε μια καλά χορογραφημένη τελετουργία, καθώς πετάνε φρίσμπι, κλωτσάνε μπάλες, συνομιλούν με φίλους, οικογένεια και γνωστούς ή απλά λιάζονται.

Το Green Play αποτελεί μέρος της σειράς από βίντεο του Zhou Τhe Humors, που αποσκοπεί στη διερεύνηση των κοινωνικών συμπεριφορών και σχέσεων, την αλληλεπίδραση των ανθρώπων μέσα στο αστικό τοπίο καθώς και του ίδιου του περιβάλλοντος.

Lifo Picks

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ