0
LIFO PICKS

Θεραπεία ομορφιάς του 1968 με σαλατικά

Ένας άνθρωπος σπρώχνει ένα καρότσι γεμάτο με φρούτα και λαχανικά από τον κήπο στο σπίτι.

Μια γυναίκα συλλέγει τριαντάφυλλα και τα τοποθετεί στο καλάθι. Περπατάει κι εκείνη προς το σπίτι. Μαδάει τα ροδοπέταλα και τα τοποθετεί σε ένα μεγάλο ασημένιο μπολ.

Μια κοπέλα βρίσκεται σε μια μπανιέρα γεμάτη με ροδοπέταλα. Η γυναίκα ρίχνει τα ροδοπέταλα μέσα στην μπανιέρα.

Αυτή και πολλές άλλες είναι οι θεραπείες που εφάρμοζαν στο κτήμα Henlow Grange Beauty Farm, ένα σπα ομορφιάς των '60s που ειδικευόταν στις φυσικές θεραπείες.

Στη συνέχεια αυτού του διαφημιστικού φιλμ του 1968 που υπάρχει στο βρετανικό αρχείο της British Pathé, παρακολουθούμε να αλείφουν μια λευκή πάστα πάνω στο γυμνό σώμα μιας γυναίκας. Είναι καλό για την ελαστικότητα του δέρματος, λένε οι ειδικοί του κτήματος.

Ένας σεφ κόβει φέτες από αγγούρι και τις δίνει στην αισθητικό. Εκείνη τοποθετεί τις φέτες αγγουριού κατά μήκος της πλάτης της γυναίκας. Μια άλλη αισθητικός χειρίζεται μια μικρή μηχανή ατμού για να καθαρίζει το δέρμα.

Ο σεφ ετοιμάζει μια μάσκα προσώπου. Μισό αβοκάντο πολτοποιημένο μαζί με χυμό μισού λεμονιού. Η αισθητικός το εφαρμόζει στο πρόσωπο του κοριτσιού. Το κορίτσι βρίσκεται σε μπανιέρα γεμάτη με νερό και βότανα (χόρτα, πολλά φύλλα).

Ο σεφ έρχεται με ένα τεράστιο δίσκο γεμάτο φέτες φρούτων και λαχανικών και τα ρίχνει στο νερό. Το κορίτσι χαμογελά. Παίρνει δύο φέτες παντζάρια και ξεκινάει να κάνει μασάζ στα μάγουλά της.

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ